Flavius Stoican a numit echipele cu care Viitorul Pandurii se va lupta pentru promovarea în Liga 1. Cele două ”branduri” care l-au impresionat pe antrenor

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 05 Feb. 2021, 20:32 Liga 2
Flavius Stoican a numit echipele cu care Viitorul Pandurii se va lupta pentru promovarea în Liga 1. Cele două ”branduri” care l-au impresionat pe antrenor

Viitorul Pandurii este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de Liga 2. Gorjenii au până acum un parcurs care îi face să spere la play-off, după care chiar la promovare. Accederea în Liga 1 a fost un subiect despre care antrenorul Flavius Stoican a vorbit recent.

Flavius Stoican: ”Rezultatele noastre din ultimul timp ne obligă să luptăm până la final”

”Principalul” echipei din Târgu Jiu a numit două echipe cu care este convins că se va lupta pentru un loc care duce la finalul campionatului în prima divizie. Până acum, după etapele disputate în 2020, Flavius Stoican a rămas surprins plăcut de U Craiova 1948 SA, în acest moment liderul Ligii 2, și Rapid, locul 3.

Pe lângă evoluțiile celor două, Flavius Stoican este convins că și brandul cluburilor le plaseasă în rândul favoritelor la promovare.

Suntem ok, iar noi așteptăm primul meci oficial, cel din optimile Cupei României cu Gaz Metan Mediaș, joc care se va disputa peste două săptămâni. Referitor la campionat, deși suntem pe locul doi în clasament, totuși FC Universitatea și Rapid sunt îndreptățite să spere la promovare datorită celor două branduri pe care le au în spate, dar și noi suntem cu ele acolo.

Iar rezultatele noastre din ultimul timp ne obligă să luptăm până la final cu aceste două mari formații ale Ligii a doua, dar și cu restul echipelor. Lupta pentru intrarea în play-off nu este încă decisă și se pot întîmpla destule surprize. Noi am realizat rezultate peste așteptările noastre, iar băieții mei merită felicitați pentru acest parcurs. Avem o echipă tânără și sunt mândru de elevii mei.

FC Universitatea Craiova mi s-a părut o echipă puternică. Am avut un meci la Tg Jiu pe cinste între noi și am văzut că echipa s-a întărit prin aducerea unor jucători buni în această iarnă, dar și prin aducerea lui Ovidiu Stângă. El este un fost jucător al Universității Craiova și are în sânge și școala olandeză de antrenori. În mod sigur Ovidiu Stângă este un real câștig pentru FC Universitatea”, a spus Flavius Stoican pentru Ediție.

Viitorul Pandurii, probleme în perioada de pregătire 

Antrenorul celor de la Viitorul Pandurii e evidențiat anumite probleme pe care echipa sa le are în această perioadă. Din pricina faptului că s-au antrenat pe terenuri sintetice, situație în care s-au regăsit/ se regăsesc multe echipe din Liga 2, anumiți jucători ai gorjenilor au ceva probleme de sănătate.

Suntem într-un program de antrenament în aceste zile. Am avut și noi unele probleme de lot din cauza unor accidentări, deoarece băieții s-au pregătit pe terenuri sintetice în ultima perioadă. Astea sunt acum condițiile meteo în România și este greu să găsești terenuri cu iarbă pe care îți poți face antrenamentele sută cum le vrei tu”, a mai spus Flavius Stoican.

Viitorul Pandurii debutează în 2021, în Cupa României. Pe data de 11 februarie, de la ora 15:00, pe teren propriu, va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, în optimile competiției. În prima rundă din Liga 2, din acest an, gorjenii vor evolua pe teren propriu cu ”U” Cluj, locul 6.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 05 Feb. 2021, 20:32 Liga 2
Pe aceeași temă