FK Csikszereda e nemulțumită de programul noului sezon din Liga 2. Zoltan Szondy: ”În primele șase runde vom avea meciuri dificile în mod constant”. Ciucanii se tem de prima partidă, cu Steaua

Andrei PASCU 20 Jul. 2021, 12:45 Liga 2
FK Csikszereda e nemulțumită de programul noului sezon din Liga 2. Zoltan Szondy: ”În primele șase runde vom avea meciuri dificile în mod constant”. Ciucanii se tem de prima partidă, cu Steaua

FK Csikszereda este considerată de mulți oameni din fotbal o echipă care va avea un cuvânt greu de spus în următorul sezon de Liga 2, în lupta pentru promovare. Dovadă stă și sezonul trecut solid, în urma căruia s-a reușit calificarea în play-off.

FK Csikszereda merge pe terenul Stelei în prima etapă 

Antrenorul Valentin Suciu declara zilele trecute că lotul echipei sale e mai puternic ca niciodată, dar tragerea la sorți pentru programul Ligii a 2-a pare că nu prea i-a mulțumit pe conducătorii de la FK Csikszereda.

Președintele Zoltan Szondy a declarat că echipa pe care o reprezintă va avea un traseu complicat în primele etape, cel puțin. Szondy a scos în evidență, în special, primele șase runde.

Practic în primele șase runde, vom avea meciuri dificile în mod constant. Deși Steaua nu are dreptul de promovare pentru acest sezon, fotbaliștii lor ar dori cu siguranță să arate că sunt o echipă bună. Am văzut multe dintre meciurile lor amicale, depinde cât de mult și cum vor arăta la partida cu noi. În a doua rundă vom juca împotriva Astrei, în fața propriilor suporteri”, a declarat Zoltan Szondy, citat de Szekely Sport.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, FK Csikszereda va juca în deplasare cu Steaua, după care le va întâlni, până în runda cu numărul șase, pe Astra (acasă), Petrolul (deplasare), Concordia Chiajna (acasă), FC Hermannstadt (deplasare) și Universitatea Cluj (acasă).

FK Csikszereda, eșecuri pe linie în Turcia 

În această perioadă, FK Csikszereda se află în cantonament în Turcia, unde a disputat mai multe meciuri amicale, trei la număr. A întâlnit, în primă fază, două echipe din Turcia, Yeni Malatyaspor și Fenerbahce, în fața cărora a pierdut cu 1-3 și 0-2, după care a fost învinsă de formația din Gabon, AS Pelican, cu 4-5.

Până la plecarea în cantonament, FK Csikszereda a disputat trei meciuri amicale pe plan intern. A evoluat contra echipelor de Liga 1, Farul, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, și a înregistat două egaluri și un eșec. A făcut 1-1 cu Farul, 0-0 cu echipa din Târgoviște și a cedat cu 2-3 în fața medieșenilor.

Simt că avem cel mai bun lot de până acum. Numele spun asta, poți deduce asta, dar vreau să văd jucătorii în campionat. Nu numele sunt cele care joacă, nu numele contează pentru mine, ci performanța.

Oricine a fost de acord să vină la noi trebuie să lucreze din greu și sper că plusul pe care îl așteptăm să vină din partea noilor jucători. Programul continuă cu două sesiuni de antrenamente pe zi în cantonamentul din Turcia. Încercăm să jucăm cât mai multe meciuri de pregătire acolo”, spunea Valentin Suciu zilele trecute.

Foto:FK Csikszereda și Szekely Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-celor-19-etape-ale-campionatului-liga-2-editia-2021-2022-sapte-echipe-din-cele-20-vor-avea-alte-denumiri-fata-de-cum-incheiau-sezonul-trecut-19192440

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-amical-de-gala-pentru-fk-csikszereda-in-cantonamentul-din-turcia-ciucanii-si-au-masurat-fortele-cu-fenerbahce-19192178

 

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jul. 2021, 12:45 Liga 2
Pe aceeași temă