Valentin Suciu, promisiuni îndrăznețe pentru sezonul următor, înaintea deplasării în Turcia. Antrenorul echipei FK Csikszereda e convins: ”Simt că avem cel mai bun lot de până acum”. ”Principalul” a promovat la prima echipă șapte tineri

Andrei PASCU 11 Jul. 2021, 16:24 Liga 2
Valentin Suciu, promisiuni îndrăznețe pentru sezonul următor, înaintea deplasării în Turcia. Antrenorul echipei FK Csikszereda e convins: ”Simt că avem cel mai bun lot de până acum”. ”Principalul” a promovat la prima echipă șapte tineri

Duminică a început cantonamentul și FK Csikszereda. După câteva săptămâni de pregătiri la Miercurea Ciuc, echipa a făcut deplasarea în Tucia, unde va continua antrenamentele și unde va disputa mai multe partide amicale. Până în acest moment, antrenorul Valentin Suciu este mulțumit de cele întâmplate.

Valentin Suciu, încrezător că FK Csikszereda poate avea un parcurs mai bun ca sezonul trecut 

”Principalul” este încântat de modul în care a decurs pregătirea, dar și de faptul că, din punctul său de vedere, FK Csikszereda are cel mai bun lot din ultimii ani. După un sezon trecut în care a țintit promovarea în Liga 2, dar în urma clasării din play-off acest lucru nu a fost posibil, Valentin Suciu este convins că stagiunea următoare va fi una și mai solidă pentru echipa sa.

Transferurile care au fost efectuate în această vară îl fac să spere la o performanță mai bună ca anul fotbalistic trecut. Antrenorul abia așeaptă debutul în Liga 2, meciurile cu principalele favorite la promovare.

Suntem în grafic, suntem la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de adaptare la efort, dificultatea vine abia după aceea. Băieții se simt obosiți, dar acest lucru este normal, această perioadă este de încărcare. Cu meciurile de pregătire, încercăm să găsim cât mai repede principalii 14-15 jucători pentru sezonul următor.

Simt că avem cel mai bun lot de până acum. Numele spun asta, poți deduce asta, dar vreau să văd jucătorii în campionat. Nu numele sunt cele care joacă, nu numele contează pentru mine, ci performanța.

Oricine a fost de acord să vină la noi trebuie să lucreze din greu și sper că plusul pe care îl așteptăm să vină din partea noilor jucători. Programul continuă cu două sesiuni de antrenamente pe zi în cantonamentul din Turcia. Încercăm să jucăm cât mai multe meciuri de pregătire acolo”, a spus Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

FK Csikszereda a disputat două amicale pe plan intern / Ciucanii au făcut șapte transferuri 

Până în acest moment, FK Csikszereda a disputat două meciuri amicale pe plan intern. A evoluat contra echipelor de Liga 1, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, și a înregistat un egal și un eșec. A făcut 0-0 cu echpa din Târgoviște și a cedat cu 2-3 în fața medieșenilor.

Până acum, FK Csikszereda a făcut șapte transferuri. I-a luat inițial pe Lorant Kovacs (mijlocaș, ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Peter Gal Andrezly (mijlocaș, ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Petre Ivanovici (mijlocaș, ex ASU Poli), Srdan Grabez (fundaș, ex Backa Topola – Serbia) și Rodrigo Hernando Orte (atacant, ex Huesca 2 – Spania). Apoi, ciucanii au mai anunțat venirile lui Rokas Krusnauskas (atacant, ex FC Hegelmann Litauen – Lituania) și Laszlo Hodgyai (atacant, ex Jaszberenyi FC – Ungaria).

Valentin Suciu a adus și câțiva tineri de la academie, pe portarul Albert Hunor, fundașii Daniel Vereguț și Gergely Botond, pe mijlocașii Casomai Bakoma și Szondi Botond și pe atacanții Szilard Bujdoso și Bogdan Rotar.

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-ajuns-in-cantonamentul-din-turcia-si-l-a-inceput-in-forta-reactia-lui-eugen-beza-dupa-primele-antrenamente-19191885

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-prezentat-cele-11-veniri-inaintea-plecarii-in-cantonament-valentin-lazar-ultima-achizitie-19191869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-disputat-un-joc-scoala-cu-srgian-luchin-in-teren-concluziile-lui-dorin-toma-19191850

Andrei PASCU 11 Jul. 2021, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă