Final cu fluierături

07 Jun. 2009, 18:30 Liga 2

Ceahlăul a început meciul cu CSM Ploiești în aplauzele publicului și l-a terminat în fluieraturile celor 1.000 de spectatori veniți la stadion pe o caniculă de 30 de grade să vadă la lucru formatia care a promovat în Liga lui Mitică.

 

Cu o linie de mijloc în care s-a cunoscut absența lui Cebotaru, atacanții Gafița și Tudosă au fost ca peștii pe uscat, fără lansări perpendiculare spre poarta adversă. Ploieștenii au fost mai insistenți, au așteptat greșeala adversarului și, când toata lumea credea că meciul se îndreaptă spre un 0-0, au deschis scorul în minutul 67 prin Mihalache care a bătut perfect o lovitură liberă de la 20 de metri.

 

Doicaru a avut golul egalizator în varful bocancului, în minutul 81, dar a șutat în plopii din spatele peluzei a doua, pentru ca în minutele de prelungire, Georgian Paun să trimită mingea în vinclul lui Hărăguță, accentuând corul de fluierături al spectatorilor, care n-au făcut altceva decât să sancționeze delăsarea elevilor lui Florin Marin și Mihai Ionescu.

 

"A fost un meci cu o încărcătură mare pentru noi. Am întâlnit o echipă care avea deja sacii în căruță și poate de aceea jocul n-a fost spectaculos. Rezultatul final nu este echitabil, dar ne duce în prima ligă. Mă bucur atât pentru Ploiești, cât și pentru Ceahlăul, deoarece atât cât am fost antrenor la Piatra Neamț am trăit momente deosebite", a declarat antrenorul ploieștenilor, Ion Moldovan, cel care și-a asteptat la final elevii în vestiar cu șampanie.

 

De partea celaltă, Mihai Ionescu a spus că rezultatul n-a fost echitabil: "Așa se întâmplă când jucătorii sunt relaxați. Ne așteptam ca ultimul meci acasă să arate altfel, dar absențele lui Burlacu și Cebotaru s-au văzut. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Cel mai important este că am promovat pe merit, cu toate că publicul a taxat astăzi jocul nostru mai puțin reușit".

 

Articol scris de Cristi Soroceanu

07 Jun. 2009, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă