FCU Craiova nu se mai oprește! Oltenii au mai făcut o achiziție: fundaș central ”turn de control”

Andrei PASCU 12 Sep. 2024, 15:25 Liga 2
FCU Craiova nu se mai oprește! Oltenii au mai făcut o achiziție: fundaș central ”turn de control”

În ziua în care are programat meciul din etapa a 6-a din Liga 2, cu Unirea Ungheni, vineri, 12 septembrie, FCU Craiova a mai oficializat o achiziție. De această dată, oltenii au reușit să aducă un fotbalist din Țările de Jos, pe Stijn Meijer.

În vârstă de 24 de ani, Stijn Meijer evoluează pe poziția de fundaș central și are 1.90 m. Ultima dată, până în luna iulie, el a evoluat în Qatar, la Al-Shahania SC, cu care a fost sub contract pentru un sezon.

FCU Craiova a adus un fundaș central din Țările de Jos, pe Stijn Meijer

FCU Craiova a transmis că apărătorul a semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă două stagiuni. Referitor la istoricul noului fundaș central al lui Marius Croitoru, el a evoluat pentru KSV Roda, FC Utrecht U17, FC Twente Enschede U19 (toate din Țările de Jos), CD Lugo Youth (Spania), Willem II Tilburg U19, Almere City FC, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, PEC Zwelle (toate din Țările de Jos), SC Verl (Germania), Al-Shahania Sc (Qatar).

În ultima sa experiență, la Al-Shahania SC, a bifat doar opt meciuri, dar a marcat de două ori. Cel mai mult a jucat în experiența avută la Excelsior, 43 de partide în care a evoluat, dar și șapte goluri.

Bine ai venit, Stijn Meijer!

Stijn Meijer a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948.

Jucătorul din Țările de Jos, în vârstă 24 de ani și 1.90 m înălțime, evoluează pe postul de atacant central.

În trecut, Stijn Meijer a jucat pentru RKSV Roda (Olanda), FC Utrecht U17 (Olanda), FC Twente Enschede U19 (Olanda), CD Lugo Youth (Spania), Willem II Tilburg U19 (Olanda), Almere City FC (Olanda), Excelsior Rotterdam (Olanda), FC Dordrecht (Olanda), PEC Zwelle (Olanda), SC Verl (Germania), Al-Shahania Sc (Qatar).

Mult succes, Stijn! Îți dorim cât mai multe reușite în tricoul FCU 1948!”, a transmis FCU Craiova în privința venirii fundașului central.

FCU Craiova, duel cu Unirea Ungheni în etapa 6 din Liga 2

Până în acest moment, clubul din Bănie are în total 8 puncte acumulate și se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, fiind la egalitate cu FC Voluntari, care are un golaveraj mai bun, 6-4 față de 4-4.

Campionatul Ligii 2 a luat o pauză, pe perioada acțiunilor echipelor naționale, iar în etapa următoare, a 6-a, FCU Craiova are joc acasă cu Unirea Ungheni, nou-promovată care încă nu a înscris în cele patru meciuri disputate în Liga 2, clasată pe locul 20, cu 2 puncte și o restanță cu Corvinul.

Întâlnirea a fost programată pentru joi, de la ora 20:00, transmisă în format live-text pe Liga2.ro.

FCU Craiova a disputat și un meci amical weekendul trecut, cu formația Dunărea Calafat, înscrisă în Liga 4 Dolj. Trupa lui Marius Croitoru s-a impus la scor, 5-0.

Așa cum a obișnuit, FCU Craiova a organizat o conferință de presă și înaintea întâlnirii cu Unirea Ungheni, la care nu a participat, nici de această dată, antrenorul Marius Croitoru, ci directorul sportiv Florin Costea:

 

Foto: Cătălin Ciupureanu (Sport Pictures) și FCU Craiova
Video: FCU Craiova

Andrei PASCU 12 Sep. 2024, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă