A patra achiziție din pauza competițională pentru FCU Craiova. Oltenii au mai adus un fundaș: ”A semnat pe un an, cu opțiune de prelungire”

Andrei PASCU 11 Sep. 2024, 14:59 Liga 2
A patra achiziție din pauza competițională pentru FCU Craiova. Oltenii au mai adus un fundaș: ”A semnat pe un an, cu opțiune de prelungire”

Pretendentă la promovare la nivel declarativ, FCU Craiova nu contenește cu schimbările de la nivelul lotului de jucători, în special la capitolul achiziții. În aceste zile, clubul oltean a mai adus un fotbalist, pe senegalezul Modou Diagne.

În vârstă de 30 de ani, africanul este fundaș central și a evoluat ultima dată la Pirin (Bulgaria).

FCU Craiova a ajuns la patru achiziții în această pauză competițională, după ce a transmis și venirile lui Alexandru Raicea, Aboubacar Camara și Marokhy Ndione.

FCU Craiova a adus un fundaș senegalez, pe Modou Diagne

Modou Diagne are și cetățenie franceză, iar la nivel profesionist a evoluat în Franța, la Nancy B și Nancy, formația belgiană Cheleroi, la clubul cipriot Olympiakos Nicosia, dar și în Qatar, la Al-Khor SC.

La formația Pirin a ajuns în noiembrie 2023, iar acum s-a înțeles cu FCU Craiova, oltenii anunțând că acordul dintre părți este valabil un an. De altfel, în contract este trecută o clauză de prelungire pentru încă două sezoane.

Bine ai venit, Modou Diagne!

Modou Diagne a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948.

Jucătorul cu dublă cetățenie, senegaleză și franceză, poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și mijlocaș central defensiv.

Modou are 30 de ani, 1.88m înălțime și este jucător de picior drept.

În trecut, Modou Diagne a evoluat pentru echipele AS Nancy (Franța), R Charleroi SC (Belgia), Olympiakos Nicosia (Cipru), Al-Khor SC (Qatar) și Pirin Blagoevgrad (Bulgaria).

Mult succes, Modou! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948”, a comunicat FCU Craiova.

FCU Craiova meci cu Unirea Ungheni în etapa 6 din Liga 2

Până în acest moment, clubul din Bănie are în total 8 puncte acumulate și se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, fiind la egalitate cu FC Voluntari, care are un golaveraj mai bun, 6-4 față de 4-4.

Campionatul Ligii 2 a luat o pauză, pe perioada acțiunilor echipelor naționale, iar în etapa următoare, a 6-a, FCU Craiova are joc acasă cu Unirea Ungheni, nou-promovată care încă nu a înscris în cele patru meciuri disputate în Liga 2, clasată pe locul 20, cu 2 puncte și o restanță cu Corvinul.

Întâlnirea a fost programată pentru joi, de la ora 20:00, transmisă în format live-text pe Liga2.ro.

FCU Craiova a disputat și un meci amical weekendul trecut, cu formația Dunărea Calafat, înscrisă în Liga 4 Dolj. Trupa lui Marius Croitoru s-a impus la scor, 5-0.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FCU Craiova

Andrei PASCU 11 Sep. 2024, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă