FCM Bacău, nucă tare! „Un egal este echivalent cu o înfrângere”

13 Oct. 2011, 14:03 Liga 2
FCM Bacău, nucă tare!**

Orice alt rezultat decât victorie cu FCM Bacău este considerat de antrenorul principal al Viitorului Constanța un eșec în vederea menținerii în fruntea clasamentului. Acesta crede că meciul de sâmbătă cu moldovenii va fi disputat, cu multe dueluri puternice pe care speră să le câștige.

„Ne așteaptă un meci foarte important, în care cele trei puncte sunt vitale pentru poziția din clasament. Victoria este foarte importantă pentru noi pentru că, altfel, ne îndepărtăm de obiectivul pe care îl avem. Este o serie foarte echilibrată, astfel că orice victorie te poate urca în clasament. Pentru noi un rezultat de egalitate este echivalent cu o înfrângere. FCM Bacău este o echipă foarte bine organizată, are jucători experimentați și va fi o nucă tare, așa cum a demonstrat pe parcursul acestui sezon. Ne așteptăm la un meci disputat, cu dueluri puternice pe care vrem să le câștigăm.”, a spus la conferința de presă antrenorul principal al Viitorului.

Întâlnirea FC Viitorul – FCM Bacău, ce va conta pentru etapa a noua a Ligii a II-a, este programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu.

Foto: academiahagi.ro

13 Oct. 2011, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă