FC Voluntari l-a împrumutat pe Robert Popescu în SuperLiga României, cu opțiune de transfer

Andrei PASCU 17 Aug. 2024, 15:49 Liga 2
FC Voluntari l-a împrumutat pe Robert Popescu în SuperLiga României, cu opțiune de transfer

Tot mai multe plecări sunt consemnate de la FC Voluntari, în ciuda valului care a părăsit trupa din Ilfov imediat după retrogradarea din SuperLiga României. Din echipa lui Claudiu Niculescu nu mai face parte nici Robert Popescu, extremă stânga în vârstă de 21 de ani, care a fost cedat în prima divizie.

El a fost prezentat de FC Hermannstadt, adus pentru un sezon, sub formă de împrumut, dar acordul dintre cele două cluburi prevede și o clauză de transfer, în cazul în care stafful tehnic al sibienilor, condus de Marius Măldărășanu în acest moment, va fi mulțumit de el.

FC Voluntari l-a împrumutat pe Robert Popescu la FC Hermannstadt

Robert Popescu a mai jucat pentru echipa secundă a celor de la FC Voluntari, dar și la echipa a doua a FCSB-ului. Sezonul trecut a fost în lotul primei echipe a Voluntariului, când a bifat 29 de meciuri (19 în sezonul regular al SuperLigii României, șapte în play-out-ul campionatului și două în Cupa României).

A și marcat de trei ori, dar acum a făcut pasul la FC Hermannstadt, unde va juca, în primul sezon cel puțin, sub formă de împrumut.

Robert Popescu
21 ani
350.000 € (www.transfermarkt.com)

Robert Popescu este un mijlocaș stânga în vârstă de 21 de ani, care mai poate evolua pe posturile de mijlocaș central și mijlocaș ofensiv. Robert a fost format la grupele de copii și juniori ai F.C.S.B. și vine la FCH sub formă de împrumut pentru acest sezon, cu opțiune de transfer definitiv. În sezonul trecut, a evoluat pentru cei de la F.C.Voluntari, echipă pentru care a bifat 32 de meciuri în toate competițiile, a înscris 4 goluri și a oferit un assist”, a transmis FC Hermannstadt în privința lui Robert Popescu.

Yahcuroo Roemer a ajuns la VVV-Venlo

Un alt jucător plecat de la FC Voluntari și care și-a găsit echipă este olandezul cu cetățenie surinameză Yahcuroo Roemer (23 de ani), care s-a înțeles și a semnat cu formația olandeză VVV-Venlo, care activează în divizia secundă.

El ajunsese la FC Voluntari în luna martie, adus din Luxemburg, de la F91 Dudelange.

Printre jucătorii care și-au găsit angajamente în prima ligă și care au plecat de la FC Voluntari se numără, de exemplu, și George Merloi. El s-a înțeles cu Farul Constanța, clubul de la malul mării anunțând în ultima zi a lunii iulie achiziția.

Apoi, zilele trecute chiar, Patricio Matricardi a fost prezentat ca noul fotbalist al celor de la FC Botoșani.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FC Hermannstadt

Andrei PASCU 17 Aug. 2024, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă