FC Snagov salvată matematic

31 May. 2009, 13:12 Liga 2
FC Snagov salvată matematic **

După înfrângerea de ieri a lui Lotus Băile Felix din Ștefan cel mare (4-1 cu Dinamo II), cei mai mulțumiți erau cei de la FC Snagov. Echipa antrenată de Mihai Stoica a acumulat 33 de puncte în cele 32 de etape disputate până acum (doar 9 în retur!!!), însă poate să stea liniștită pe final de sezon, deoarece are cu 10 puncte mai mult decât Lotus.

 

Deși a scăpat de grijile retrogradării, Mihai Stoica este nemulțumit de randamentul propriilor elevi: “Acum vom sta liniștiți, nu mai trebuie să avem emoții pe final de sezon. Am făcut un retur foarte slab, și asta datorită marilor probleme financiare. Jucătorii fiind neplătiți au ajuns să nu mai aibă motivație, și de aici rezultatele foarte proaste.”  a subliniat “principalul” Snagovului.

 

Totuși, tehnicianul are speranțe în evoluția echipei pe viitor: “După încheierea sezonului, vom vedea cu cine mai rămânem pentru anul viitor. Mai mult de jumătate dintre jucătorii actuali nu vor mai continua, însă sper că cei pe care îi vom aduce, majoritatea tineri, să vină cu un suflu nou la echipă” a încheiat Mihai Stoica.
 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

31 May. 2009, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă