FC Rapid – Dunărea Călărași se joacă vineri. Jucătorii liderului vor avea prime speciale pentru o victorie în Giulești. Cât pot câștiga

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 15:31 Liga 2
FC Rapid - Dunărea Călărași se joacă vineri.** Jucătorii liderului vor avea prime speciale pentru o victorie în Giulești. Cât pot câștiga

Primele două echipe clasate în fruntea Seriei I, Dunărea Călărași și Rapid București, se vor întâlni vineri, de la ora 18:00, în poate cel mai interesant meci al ultimei părți a returului. Aflate la egalitate de puncte, 39, după desfășurarea a 19 etape, formațiile pregătite de Adrian Mihalcea și Dan Alexa vor miza fiecare pe victorie în meciul direct pentru a se distanța în fruntea seriei.

În acest moment, giuleștenii au un joc în minus față de călărășeni, astfel că un succes vineri i-ar putea aduce mai apoi în situația de a se distanța la șase puncte. Cum ambele cluburi au ca obiectiv promovarea, înfrângerea nu este luată deloc în calcul. Tocmai de aceea, conducerea Dunării a decis ca jucătorii lui Adrian Mihalcea să fie motivați cu prime speciale pentru următoarele două jocuri foarte importante pe care le au de disputat. Vineri vor juca în Giulești cu Rapid, miercuri, în intermediară, le-a venit rândul să stea, apoi la finalul săptămânii următoare se vor deplasa la Clinceni. Potrivit Sport călărășean, pentru aceste două jocuri, călărășenilor li s-a promis câte 800 de lei pentru victorie și câte 400 de lei în cazul unei remize.

Dunărea Călărași va pleca încă de joi la București.

Conducerea Dunării asigură fanilor călărășeni deplasarea în Giulești

Altfel, pentru deplasarea suporterilor călărășeni în Capitală, pentru derby-ul momentului, conducerea clubului Dunărea a anunțat pe site-ul oficial că pune la dispoziție celor interesați autocare care însumează nu mai puțin de 150 de locuri, transportul urmând să fie gratuit! Plecarea spre București va avea loc vineri, 4 martie, ora 13:30, din fața stadionului din Călărași.

„Echipa noastră are mare nevoie de susținerea suporterilor călărășeni în Giulești, la partida cu Rapid București, o echipă care se bate cu șanse reale la promovare. Este principala noastră contracandidată. De aceea, am decis să punem la dispoziția suporterilor noștri autocare cu nu mai puțin de 150 de locuri pentru a fi prezenți vineri seară pe arena Valentin Stănescu. Persoanele interesate pot lua legătura cu domnul Virgil Bogatu la numărul de telefon 0728.408.692. Plecarea e programată la ora 13.30 din fața stadionului. Persoanele care vor merge la București trebuie neapărat să aibă asupra lor un buletin sau carte de identitate. Transportul este gratuit” a declarat președintele Dunării, Constantin Ștefan.

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă