FC Buzău, încrezătoare dar și temătoare înaintea duelului cu Viitorul Pandurii. Cristian Pustai: ”Vrem să menținem starea de bine. Întâlnim o echipă care cred că se va bate la play-off”. Absență importantă pentru meciul cu gorjenii

Răzvan STÎNGĂ 30 Sep. 2021, 19:03 Liga 2
FC Buzău, încrezătoare dar și temătoare înaintea duelului cu Viitorul Pandurii. Cristian Pustai: ”Vrem să menținem starea de bine. Întâlnim o echipă care cred că se va bate la play-off”. Absență importantă pentru meciul cu gorjenii

Cristian Pustai vrea ca FC Buzău să câștige și partida cu Viitorul Pandurii, din etapa a 9-a a Ligii a 2-a. Echipa lui trece prin momente foarte bune, având cinci victorii la rând în campionat și își dorește un succes și cu gorjenii, înaintea pauzei diviziei a doua, pentru meciurile echipelor naționale.

Cristian Pustai: ”Până acum suntem bine, să sperăm că și sâmbătă vom reuși să menținem aceeași stare” 

Pustai simte că ierarhia Ligii a 2-a începe să se ”rupă”, să se formeze două grupuri de echipe, unul în care formațiile se vor bate la play-off, iar altul pentru play-out, și din acest motiv vrea ca FC Buzău să se mențină sus și după etapa a 9-a, pentru a rămâne cât mai aproape de contracandidate.

Lui Pustai îi e cel mai tare teamă de faptul că Viitorul Pandurii a schimbat recent antrenorul și că, încă de la primul meci cu Eugen Trică pe bancă, a obținut prima victorie a sezonului în Liga 2, 2-1 cu Poli Timișoara.

Un meci foarte important, pentru că se va termina o serie de patru meciuri. Până acum au fost trecute cu bine, să sperăm că și sâmbătă vom reuși să menținem aceeași stare de bine în care ne aflăm în acest moment, pentru că încet clasamentul se rupe, se desprind echipele care se vor clasa, probabil, în prima jumătate a clasamentului și se duce lupta pentru primele șase locuri.

(N.r. – Despre Viitorul Pandurii) O echipă care a câștigat acasă, o echipă bună, care eu cred că se va bate pentru primele șase locuri.

(N.r. – Despre suporteri) Sper să vină la stadion, pentru că la ce restricții sunt nu știu cum vor intra pe stadion. De la o zi la alta se modifică buletinul informațional. Să vină la stadion să ne susțină, pentru că avem nevoie, pentru că suntem pe un drum bun și încercăm să rămânem pe această traiectorie”, a spus Pustai, despre partida cu Viitorul Pandurii.

Adi Chică-Roșă nu va juca în partida cu Viitorul Pandurii 

Referitor la absențe, FC Buzău nu va conta, cu Viitorul Pandurii, chiar pe cel mai bun om al ei, Adi Chică-Roșă, care se căsătorește. Pustai speră să găsească varianta cea mai bună pentru înlocuirea acestuia.

Nu avem așa mari probleme medicale, mici leziuni dar care se vor rezolva până la ora jocului. Doar lipsa lui Chică-Roșă. Are un eveniment, se căsătorește, avea programată nunta, era anulată de anul trecut. În situația în care ne aflăm e foarte greu să tot amâni acest eveniment, pentru că nu se știe ce vremuri vor mai veni, iar atunci a primit libertatea de a merge la nuntă, de a se căsători.

Pentru noi e o lipsă, dar cum spunem de fiecare dată, că o echipă nu stă într-un jucător, va trebui să demonstrăm acest lucru”, apus Cristian Pustai, despre Adi Chică-Roșă.

Înaintea etapei a 9-a, FC Buzău e pe locul 6, cu 16 puncte, iar Viitorul Pandurii pe 15, cu 6 puncte.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto
Video: FC Buzău 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-merge-la-medias-fara-antrenor-principal-secunzii-vor-conduce-echipa-la-meciul-cu-fc-hermannstadt-primii-ofertati-sa-preia-banca-timisorenilor-19203453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-chiorean-legitimat-de-urgenta-la-poli-iasi-19203436

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/frf-a-anuntat-ziua-in-care-stabileste-meciurile-din-optimile-cupei-romaniei-faza-in-care-sunt-calificate-si-patru-echipe-din-liga-2-si-doua-din-liga-3-19203423

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Sep. 2021, 19:03 Liga 2
Pe aceeași temă