FC Brașov stă în campionat și s-a distrat într-un amical cu CSO Baraolt, liderul Ligii a 4-a Covasna

Adi MARICA 29 Apr. 2022, 21:33 Liga 2
FC Brașov stă în campionat și s-a distrat într-un amical cu CSO Baraolt, liderul Ligii a 4-a Covasna

Cum în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, programată în această sâmbătă, FC Brașov va sta, conducătorii clubului au perfectat un meci amical cu CSO Baraolt, liderul Ligii a 4-a Covasna.

Brașovenii s-au impus, astăzi, vineri, la Baraolt, cu scorul de 6-0 (2-0), prin golurile marcate de Eduard Lambrinoc (41), Andrei Lascu (43), Adrian Voicu (52), Alexandru Negrean (54) și Bogdan Roșu (68 70).

FC Brașov s-a impus la scor de tenis într-un amical jucat la Baraolt

Călin Moldovan a menajat mai mulți jucători de obicei titulari în meciurile din campionat în acest an, care au făcut un antrenament în acestă dimineață. La Baraolt, antrenorul a folosit jucători care au evoluat mai puțin în sezonul de primăvară.

FC Brașov în amicalul cu CSO Baraolt: D. Mutu – Drăgoi, M. Burlacu, Gherghe, Ad. Voicu – Leonte – Lambrinoc, Toderașcu, Lascu – Vl. Mihalcea – Bg. Roșu. Au mai jucat în partea secundă Negrean și Mitroi. În lot a fost și portarul Gârniță, însă acesta nu a jucat, fiind accidentat.

FC Brașov mai are un meci în play-out și apoi va juca barajul de menținere în Liga 2 cu Poli Timișoara

FC Brașov ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 23 de puncte, și nu-l mai poate părăsi, astfel că va juca baraj de menținere în acest eșalon cu clasata pe locul 5 în Grupa A a play-out-ului, Poli Timișoara.

Barajul dintre Poli Timișoara și FC Brașov va avea loc în data de 14 mai, turul, respectiv 21 mai, returul, conform calendarului competițional stabilit de FRF la începutul sezonului. Ordinea meciurilor va fi stabilită ulterior, după încheierea play-out-ului.

Până atunci, FC Brașov mai are un meci de jucat, etapa viitoare, ultima, acasă cu Astra (7 mai, ora 11:00), în timp ce Poli Timișoara va mai disputa două jocuri, acasă cu Metaloglobus București (30 aprilie, ora 12:00) și în deplasare cu Poli Iași (7 mai, ora 12:45).

Adi MARICA 29 Apr. 2022, 21:33 Liga 2
Pe aceeași temă