FC Brașov încă n-a pus mâna pe banii promiși în avans de Becali. CNSL a amânat pronunțarea în cazul Chipciu

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 14:45 Liga 2
FC Brașov încă n-a pus mâna pe banii promiși în avans de Becali.** CNSL a amânat pronunțarea în cazul Chipciu

Cu doar o săptămână înaintea startului campionatului Ligii a 2-a, la FC Brașov situația rămâne critică din punct de vedere financiar. Concret, antrenorul Cornel Țălnar, dar și oficialii și jucătorii mizau pe o tranșă de bani de la Steaua în contul transferului lui Alexandru Chipciu la Anderlecht, însă Gigi Becali nu poate vira acești bani până când Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal nu se va pronunța în acest caz intrat pe rol la solicitarea celor de la Sporting Pitești.

Deși se aștepta ca la termenul de astăzi, CNSL să dea un verdict în acest caz, pronunțarea va avea loc doar pe 28 februarie! În aceste condiții, antrenorul Cornel Țălnar are mari bătăi de cap în vestiar, ținând cont că jucătorii au de primit mai mult de jumătate de salariu pe luna decembrie.

Mai mult, și mult doritele transferuri sunt în pericol. Deși a cerut aducerea a doi-trei jucători de valoare, până acum FC Brașov a legitimat doar doi jucători tineri, Tripșa și Cristil. Surdu, Mutu și Ichim sunt trei jucători care vor putea semna în câteva zile, însă totul depinde de stabilitatea financiară.

Chiar dacă Simon Maurer va reveni ca sponsor principal la FC Brașov, suma pe care acesta o va vira luna în conturile clubului nu va acoperi toate costurile. În aceste condiții, până la un clarificarea cazului Chipciu, oficialii lui FC Brașov trebuie să găsească rapid soluții concrete pentru susținerea activității.

Primul meci oficial al „stegarilor” este programat sâmbătă viitoare, de la ora 12:30, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă