FC Brașov, fără doi titulari la Clinceni! Alți doi jucători au ieșit „sifonați” după derbiul cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 10 Nov. 2016, 12:25 Liga 2
FC Brașov, fără doi titulari la Clinceni!** Alți doi jucători au ieșit

Victoria de la Mioveni a fost plătită scump de „stegari”, pentru că doi jucători de bază au încasat cartonașe galbene și vor fi suspendați pentru meciul cu Academica Clinceni. Antrenorul Cornel Țălnar va fi nevoit să caute soluții pentru înlocuirea mijlocașilor Paul Iacob și Iulian Popa, care vor fi suspendați pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00.

Dacă pentru înlocuirea lui Iulian Popa sunt soluții, cel mai probabil la Clinceni va reveni în primul 11 Lucian Goge, „Țânțarul” are mari bătăi de cap pentru înlocuirea lui Paul Iacob. Fotbalistul împrumutat de la Viitorul lui Gică Hagi a fost cel mai folosit jucător în acest campionat, fiind singurul jucător U21 care a bifat toate meciurile.

„Asta este, trebuie să căutăm soluții pentru înlocuirea celor doi jucători. Mai sunt trei etape până la finalul turului și alte două din retur. Întâlnim adversari puternici, la Clinceni sâmbătă, după care vom sta în etapa a 17-a când ar fi trebuit să o întâlnim pe Șoimii Pâncota, apoi vom merge la Oradea pentru meciul cu Luceafărul, după care vom juca acasă cu Afumațiul și cele două meciuri foarte grele din retur, cu Sepsi la noi și la Juventus”, a spus Țălnar.

Leca și Grigorie, apți de joc

Antrenorul brașovean are parte și de vești bune pentru meciul cu Academica. Accidentați în partida cu CS Mioveni, fundașul Mihai Leca și mijlocașul Ștefan Grigorie vor fi recuperați până la meciul de sâmbătă.

Cu ușoare probleme medicale după meciul de la Mioveni s-a confruntat și Paul Iacob, însă mijlocașul oricum nu va putea juca sâmbătă din cauza suspendării. În schimb, fundașul dreapta Alexandru Vagner este în continuare accidentat și cel mai probabil va rata și ultimele meciuri din acest an.

S-au relaxat la un grătar la stadion

Cele două victorii cu Metalul Reșița și CS Mioveni au consolidat atmosfera bună din lotul brașovenilor. Ieri, la finalul antrenamentului, jucătorii și antrenorii au strâns bani pentru un grătar la stadion, la „acțiune” fiind invitat și administratorul judiciar Marian Brescan. Oficialul lui FC Brașov i-a felicitat pe jucători pentru rezultatele obținute, le-a promis că le vor fi achitate și bonusurile pentru cele două victorii și a dat asigurări că situația clubului este sub control.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 10 Nov. 2016, 12:25 Liga 2
Pe aceeași temă