FC Brașov continuă să se facă de râs. A încasat patru goluri și a pierdut amicalul cu CSU Alba Iulia, o echipă din Liga 4

Adi MARICA 17 Nov. 2021, 15:52 Liga 2

FC Brașov nu încetează cu rezultatele negative, fie că joacă în campionat sau în meciuri amicale, chiar dacă a întâlnit un adversar care evoluează cu două ligi mai jos.

Echipa clasată pe locul 16 din 20 în Liga 2 după 13 etape s-a făcut efectiv de râs în amicalul disputat luni, pe stadionul Tineretului, cu CS Universitatea Alba Iulia (Liga 4 Alba), scor 3-4 (2-2)!

0-2, 2-2, 2-4, 3-4, desfășurarea scorului în amicalul dintre FC Brașov și CSU Alba Iulia

FC Brașov nu a disputat în weekendul trecut un meci amical, cum au făcut majoritatea colegelor din campionat, ci l-a avut programat luni. În fața trupei din Liga 2 s-a prezentat CS Universitatea Alba Iulia, o formație condusă de ginerele lui Ioan Mărginean, Bogdan Duma.

Albaiulienii au început curajos meciul, au condus cu 2-0, profitând de gafele defensivei brașovene. Marocanul El Azzouzi a fost protagonistul unei faze hilare. A driblat spectaculos un adversar, a scăpat singur spre poarta oaspeților, însă atacantul adus cu surle și trâmbițe la Brașov s-a împiedicat de minge!

Brașovenii au reușit însă să echilibrat jocul, Boția a ratat un penalty obținut tot de el, iar El Azzouzi și Vlad Mihalcea au restabilit egalitatea în decurs de doar două minute (38 și 39).

Surprinzător, și în partea secundă CS Universitatea a început în forță și a marcat, rapid, de două ori! Horia Popa a lovit bara din lovitură liberă, iar oaspeții au mai ratat două bune ocazii de a majora scorul! Pe final, Iurcu a reușit să reducă din diferență cu un șut din apropiere.

S-a terminat 3-4, totul desfășurându-se sub privirile lui Călin Moldovan, noul antrenor al FC Brașov, care a privit meciul din tribună, alături de Ioan Mărginean. A fost ultimul joc în care Andrei Șanta a dat indicații ca antrenor principal, acesta urmând de acum să revină în funcția în care s-a consacrat, ca antrenor de portari.

FC Brașov – CSU Alba Iulia 3-4 (2-2)

Zakaria El Azzouzi 38′, Vlad Mihalcea 39′, Maxim Iurcu 87′ / Baghiu 11′, M. Domșa 14′, 50′, Ad. Lăcătuș 47′

FC Brașov (prima repriză): Gârniță (R. Gheorghe 30) – Drăgoi, Gherghe, Al. Sabău, D. Panait – Rz. Iorga, Iul. Roșu, Vas. Constantin, Boția – Vl. Mihalcea – El Azzouzi
FC Brașov (repriza secundă): Rob. Gheorghe (C. Lungu 60′) – Sburlea, Răducioiu, Cîrstean (Pandele 72′), D. Panait – H. Popa, Drăgoi (Szabo 72′), Negrean, Mitroi (Racz 72′) – Lascu, Iurcu
Antrenor: Andrei Șanta

CSU Alba Iulia: Negrușa – Bălșan, I. Neag, R. Trif, Bucurică – S. Fulea – M. Domșa, Al. Petresc, Joldeș, Ad. Lăcătuș – Baghiu
Au mai jucat: Ad. Hăprian, Macarie, Criș, Năcreală, Bercea, Olălău, Salman Sufyan
Antrenor: Mihai Manea

FC Brașov are meci cu Poli Timișoara, o contracandidată la evitarea retrogradării

Pentru FC Brașov, echipă care are șase eșecuri consecutive în campionat și se află pe locul 16, cu 9 puncte, urmează un joc important cu o contracandidată la evitarea retrogradării, Poli Timișoara (locul 15, 11 puncte). Partida e programată sâmbătă, de la ora 12:30.

În 2021, FC Brașov mai are meciuri în campionat cu Poli Timișoara (acasă), FC Buzău (deplasare) și Unirea Constanța (acasă).

Ultimele trei jocuri din sezonul regular au loc în 2022, începând cu finalul lunii februarie, cu Poli Iași (deplasare), Metaloglobus (acasă) și FK Csikszereda (deplasare).

De partea cealaltă, CS Universitatea Alba Iulia domină autoritar acest sezon de Liga 4 Alba, fiind lider cu 34 de puncte din 36 posibile.

 Foto: CS U Alba Iulia și FC Brașov

Adi MARICA 17 Nov. 2021, 15:52 Liga 2
Pe aceeași temă