FC Brașov are un nou președinte. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov va conduce clubul „stegar” către Liga 1

Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 18:27 Liga 2
FC Brașov are un nou președinte.** Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov va conduce clubul

FC Brașov are un nou președinte. Marian Brescan, administratorul judiciar al clubului din Liga 2, a decis să-l înlocuiască pe Vasile Solomon, cel care fusese numit președinte interimar la sfârșitul lunii august, cu Gabriel Florescu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Brașov.

Cel mai probabil, Solomon va trece la conducerea Centrului de Copii și Juniori, acolo unde a activat ca antrenor timp de 12 ani. Florescu a fost prezentat jucătorilor și antrenorilor la finalul antrenamentului de astăzi.

Comisarul șef Gabriel Florescu, în vârstă de 53 de ani, a intrat în Miliție la vârsta de 22 de ani, la Secția 10 din Capitală. Revoluția l-a prins tot la Ordine Publică, la Miliția Capitalei, după care a promovat la Direcția Economică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Ulterior a plecat din poliție și a lucrat ca director la o firmă, timp de un an. Apoi a fost jurist consult la Ambasada Iranului. În anul 2000 s-a întors în Poliție la Secția 15 – Biroul Economic. În același an se mută la BCCO și ocupă locul 2 pe Capitală la capitolul confiscări. În anul 2005 susține concurs pentru ocuparea postului de șef al BCCO Brașov. În urmă cu trei ani, Florescu a fost detașat la Alba Iulia unde a ocupat pentru câteva luni interimar postul de la conducerea BCCO Alba Iulia, după care a revenit în fruntea BCCO Brașov. Florescu s-a pensionat de la 1 decembrie, astfel că poate prelua fără probleme postul de președinte al FC Brașov. Gabriel Florescu este căsătorit cu Liliana Florescu și are un copil.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă