Demisii în lanț la FC Brașov. „Nu avem nevoie de o organigramă stufoasă. Se cunosc problemele financiare pe care le avem”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 10:38 Diverse
Demisii în lanț la FC Brașov.**

Imediat după ce Tribunalul Brașov a respins cererea lui Marian Brescan (Top Expert SPRL) de a reveni ca administrator judiciar la FC Brașov, oamenii aduși de Top Expert în diverse funcții de conducere au început să-și depună demisiile. Primul a fost președintele Gabriel Florescu, a urmat Viorel Morari, iar în această săptămână a venit rândul și altora să plece de la club, Vasile Solomon, Silviu Șigăuan și Dorin Arcanu.

„De conducerea clubului mă ocup eu, ca administrator special, și Alexandru Cosmin Gheorghe – administratorul judiciar. Voi lucra în continuare cu Claudiu Cazan, team-managerul echipei, și Dan Crainciuc, responsabilul cu bazele sportive, dar și cu secretara și contabila. Ciprian Anghel se va ocupa de coordonarea Centrului de Copii și Juniori. Nu avem nevoie de o organigramă stufoasă pentru că și așa se cunosc problemele financiare pe care le avem. Pe cei care și-au prezentat demisiile în această perioadă i-am informat încă de săptămână trecută că trebuie să reducem numărul de persoane din organigrama clubului, care în prima parte a sezonului a fost extrem de încărcată. Au înțeles mesajul, că nu mai sunt posibilități să fie plătiți în continuare de către club, astfel că ne-am despărțit fără probleme”, a spus Vasile Dochița, administratorul special al clubului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 10:38 Diverse
Pe aceeași temă