FC Brașov are șase noi jucători! Campionii cu Corona lăsați în afara noului proiect au semnat acum contractele și au început antrenamentele. Unii dintre ei își găsiseră alt serviciu

Adi MARICA 23 Nov. 2021, 10:29 Liga 2
FC Brașov are șase noi jucători! Campionii cu Corona lăsați în afara noului proiect au semnat acum contractele și au început antrenamentele. Unii dintre ei își găsiseră alt serviciu

Cei șase jucători care au câștigat la CNSL litigiile cu FC Brașov au semnat contracte cu echipa din Liga 2, iar de luni au început pregătirile alături de aceasta.

Este vorba despre Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru, campioni ai Ligii 3 cu Corona Brașov, echipa de la care noul FC Brașov a cesionat locul din Liga 2 și era obligată să preia toți jucătorii și antrenorii, însă nu a făcut acest lucru, motiv pentru care de curând a pierdut memoriile depuse de cei ”lăsați în aer”.

La fel s-a întâmplat și cu antrenorii Călin Moldovan, Liviu Negoiță și Adrian Szabo, primul semnând săptămâna trecută contractul și bifând în weekend primul meci sub culorile galben-negru.

Cei noi șase jucători ai FC Brașov vor da un test fizic

Cei șase fotbaliștii au fost chemați la negocieri de către președintele Ioan Mărginean, au ajuns la un acord și au semnat contracte cu FC Brașov în aceleași condiții stipulate în contractele pe care aceștia le aveau cu Corona.

Ieri, după-amiază, jucătorii s-au prezentat la stadionul Metrom și au efectuat o primă ședință de pregătire în care au fost supervizați de către antrenorul Călin Moldovan. La antrenament au fost prezenți doar cinci, Voicu, Manole, Toader, Roșu și Linguraru, asta pentru că Nicolau a fost învoit pentru că are un deces în familie.

”Cei șase jucători vor da marți un test fizic, după care vor intra într-un program separat de pregătire. Nu se pune problema să fie în lot pentru ultimele meciuri din acest an, pentru că este clar că nu au pregătirea fizică necesară”, a spus Moldovan.

S-au antrenat prin parcuri! Unii s-au și angajat în această perioadă

Cei cinci fotbaliști prezenți la Metrom au participat la prima ședință de pregătire, una de reacomodare la efort.

”A fost o perioadă dificilă, patru luni în care ne-am antrenat prin parcuri sau pe unde am putut”, au spus jucătorii.

Unii dintre aceștia s-au și angajat în această perioadă în care au stat departe de terenul de fotbal!

Negocierile vor continua cu antrenorii Adrian Szabo și Liviu Negoiță, dar și cu portarul Mihai Laszlo, care a fost împrumutat la ACSM Codlea (Liga 4 Brașov).

Antrenament în nocturnă, la Codlea

Prima ședință de pregătire a săptămânii a celor de la FC Brașov a avut ieri, la Codlea.

Călin Moldovan a programat antrenamentul de la ora 17:00, ora de start a jocului din etapa a 15-a, cu FC Buzău.

Antrenamentul a avut loc la lumina reflectoarelor pe terenul celor de la ACSM Codlea.

Meciul FC Buzău – FC Brașov, contând pentru etapa a 15-a a Ligii a 2-a, este programat joi, de la ora 17:00. FC Buzău ocupă locul 5 în clasament, cu 25 de puncte, iar FC Brașov se află pe locul 16, cu doar 9 puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-agentul-007-al-ligii-2-calin-moldovan-dupa-debutul-ratat-ne-am-pierdut-capul-dupa-gol-echipa-brasoveana-a-comis-si-o-gafa-incredibila-a-avut-degeaba-doi-jucatori-pe-b-19210645

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-de-proportii-pentru-fc-brasov-cnsl-le-a-dat-dreptate-fotbalistilor-si-antrenorilor-lasati-in-aer-dupa-cesionarea-cu-corona-19209806

Adi MARICA 23 Nov. 2021, 10:29 Liga 2
Pe aceeași temă