FC Brașov are în probe un atacant ”gigant“! Fundașul croat testat în ultima săptămână a trecut vizita medicală

Adi MARICA 02 Sep. 2021, 12:09 Liga 2
FC Brașov are în probe un atacant ”gigant“! Fundașul croat testat în ultima săptămână a trecut vizita medicală

Ilie Stan i-a luat tare pe jucători încă de la primul antrenament din cadrul cantonamentului pe care FC Brașov îl efectuează în această perioadă de pauză în campionat, pricinuită de jocurile echipelor naționale.

Marți seara, la prima ședință de pregătire din această săptămână, jucătorii au avut parte de un antrenament epuizat din punct de vedere fizic coordonat de preparatorul fizic Florin Drăghici. Și ieri dimineață, accentul a fost pus tot pe partea fizică, doar la finalul ședinței de pregătire jucătorii au primit mingea.

Un atacant gen Mamut, în probe la FC Brașov

Începând de miercuri, la antrenamentele echipei brașovene s-a prezentat și atacantul Milos Jovicic (25 de ani), gen Ivan Mamut (1.92 m) de la FCSB.

Milos a impresionat prin înălțime: 192 centimetri. Cu un CV modest, atacantul cu dublă cetățenie, franceză și croată, a jucat în ultimii ani doar prin ligile inferioare din Portugalia și Slovenia, unde nu a rupt gura târgului.

A semnat Ivan Fustar peste capul lui Ilie Stan?

Ajuns la Brașov încă de săptămâna trecută, fundașul central croat Ivan Fustar (32 de ani), care în ultimii ani a jucat prin Croația, Arabia Saudită, Cipru și Kosovo, se pare că l-a convins pe președintele Ioan Mărginean de calitățile sale și ar fi semnat contractul cu FC Brașov.

”Limoniu” a evitat să spună clar dacă Fustar a semnat sau nu contractul cu FC Brașov: ”Ivan a trecut vizita medicală, vom vedea dacă rămâne sau nu.”

În această situație e de așteptat un episod cu năbădăi în relația președinte – antrenor.

Amical cu Chindia

Sâmbătă, la ieșirea din cantonament, elevii lui Ilie Stan vor juca un meci amical cu Chindia Târgoviște, echipă de Liga 1 antrenată de Emil Săndoi.

Meciul se va disputa pe stadionul Metrom, de la ora 11:00.

După această întrerupere a campionatului Ligii a 2-a, FC Brașov va juca, la finalul săptămânii viitoare, la Avrig, cu CS Comunal Șelimbar, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2. FC Brașov ocupă locul 13, cu 6 puncte, iar Șelimbăr e pe poziția a 12-a, tot cu 6 puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât adversarul din runda a 6-a, 4-8 față de 4-9.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-cantonament-si-amical-cu-chindia-in-pauza-din-liga-2-un-fundas-croat-e-in-probe-iar-imprumutul-lui-rusu-de-la-cfr-cluj-a-picat-19198752

https://liga2.prosport.ro/special/se-obtine-mai-usor-licenta-de-antrenor-la-chisinau-un-roman-danut-oprea-ajuns-seful-scolii-federale-de-antrenori-din-moldova-e-transant-categoric-nu-mihai-iosif-robert-ilyes-s-19198822

Adi MARICA 02 Sep. 2021, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă