FC Bihor leagă rezultatele pozitive! A revenit cu Metalul Buzău și a mai obținut o victorie în Liga 2. Reacția lui Gustavo Aragolaza

Andrei PASCU 25 Aug. 2024, 13:25 Liga 2

FC Bihor Oradea începe să arate tot mai bine odată cu trecerea etapelor de Liga 2, după cum a promis Gustavo Aragolaza. Nou-promovata a mai bifat un succes, ajungând la trei rezultate pozitive la rând, două în campionat, unul în Cupa României.

Sâmbătă, de la ora 11:00, FC Bihor Oradea a evoluat pe terenul Metalului Buzău și s-a impus cu 2-1, revenind de la 0-1.

FC Bihor a revenit cu Metalul Buzău și a câștigat

Întâlnirea nu a început bine pentru FC Bihor Oradea, care a încasat gol încă din minutul 8, când a marcat Valentin Robu. Abia în repriza secundă, și cu ajutorul câtorva schimbări, a reușit să întoarcă soarta întâlnirii cu trupa lui Valentin Stan, de la Buzău.

A făcut 1-1, în minutul 58, Sergiu Jurj, iar victoria a fost adusă de veteranul Ioan Hora, în minutul 68. FC Bihor Oradea a mai bifat un succes și a urcat câteva poziții bune în ierarhia Ligii 2, comparativ cu poziția de pe care a început runda.

  • FC Bihor Oradea, contra Metalul Buzău: Accinelli – C. Jurj, Giafer, Băican, I. Ban (S. Cucu 46’) – I. Filip (cpt.), R. Gunie (R. Farcaş 46’), D. Sala (I. Hora 46’) – A. Stahl (L. Tincău 65’), Sg. Jurj, A. Moga (A. Nica 56’)
    Rezerve neutilizate: I. Rus – Gal, Gîdea, A. Chirițoiu

Gustavo Aragolaza a fost mulțumit de exprimarea echipei din repriza secundă, de faptul că a avut forța necesară de a reveni pe tabelă deși era condusă. A remarcat și deplasarea lungă pe care a avut-o FC Bihor, sute de kilometri până în Buzău.

Încă o dată am avut o primă repriză proastă, dar am reușit să schimbăm rezultatul, după ce, să nu uităm, am avut un traseu dificil și am venit după o călătorie lungă.

Am făcut schimbări care au ajutat foarte mult. Ei știu că dacă lucrurile nu merg bine, se schimbă ei de la sine, fără a da vina pe nimeni și așa a fost. Din fericire ne-a mers bine.

(N.r. – Echipa a primit gol destul de repede. De ce a intrat atât de slab în meci?) Este o problemă pe care trebuie să o rezolvăm și vom munci pentru a o realiza plecând de la concentrare.

(N.r. – Pe cine remarcați din acest joc?) Important este că reușim să fim o echipă, iar pentru mine atât cei care încep, cât și cei care intră pe parcurs sunt toți la fel de importanți.

Eu sunt foarte fericit și este foarte importantă pentru că ne permite să lucrăm mai calm și, astfel, să ne putem atinge obiectivele propuse. Sper că și suporterii noștri sunt fericiți, ca noi.

Mulțumim tuturor pentru susținere și hai să continuăm seria victoriilor!”, a transmis Gustavo Aragolaza, conform FC Bihor.

FC Bihor are următorul meci în Cupa României

În acest moment, FC Bihor are trei rezultate pozitive le rând, remiză cu victorie în prelungiri, 2-2 după 90 de minute, 6-2 la finalul a 120 de minute, cu Gloria Teuz Cermei, în turul 3 din Cupa României, și două victorii în Liga 2, 1-0 cu CFC Argeș și 2-1 cu Metalul Buzău.

Pentru orădeni va urma duelul din play-off-ul Cupei României cu ACSM Reșița, de pe teren propriu, de marți, 27 august.

Foto: FC Bihor Oradea

Andrei PASCU 25 Aug. 2024, 13:25 Liga 2
Pe aceeași temă