Farul și Dunărea vor ultimele trei puncte pentru play-out

Marius ANGHEL 09 Apr. 2014, 11:25 Liga 2
Farul și Dunărea** vor ultimele trei puncte pentru play-out

După ce a ratat șansa de a cuceri punct sau puncte pentru play-out la Suceava, FC Farul nu concepe să rateze victoria și cu Dunărea Galați, în meciul de astăzi, de la Constanța, din etapa a 25-a a Ligii a 2-a, care începe la ora 17.00. Este ultima partidă susținută de „marinari” pe teren propriu în sezonul regulat, în ultima rundă jucătorii pregătiți de Ștefan Nanu urmând a evolua la Berceni.

Astăzi, la Constanța se întâlnesc ultimele două clasate, Farul fiind pe locul 11, cu 18 puncte, iar Dunărea Galați, pe 12, cu 11 puncte, astfel că punctele din acest meci contează pentru play-out. Fariștii vor să bifeze prima victorie din acest an în Liga a 2-a și să-și îmbogățească bagajul de puncte cu care vor intra în turneul de retrogradare, în condițiile în care meciul cu ACS Berceni nu contează pentru play-out.

Față de partida pierdută cu 0-3 la Suceava, în trupa „marinarilor” revin sigur Bumbac, Cristea (refăcuți după accidentări) și Silvășan (căruia i-a expirat suspendarea). Lădaru iese din calcule și pentru acest meci (fiind la tratament la București), în vreme ce Scărlătescu e incert. „Trebuie neapărat să câștigăm meciul cu Dunărea Galați, pentru că avem puține puncte pentru play-out”, a declarat antrenorul Farului, Ștefan Nanu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 09 Apr. 2014, 11:25 Liga 2
Pe aceeași temă