Farul așteaptă ajutor din partea autorităților locale! „Nu ne-am pierdut speranța”

02 Nov. 2011, 12:47 Liga 2
Farul așteaptă ajutor din partea autorităților locale!**

Problema banilor rămâne o chestiune delicată la FC Farul. E greu să îți propui proiecte mărețe când nu dispui de resurse financiare consistente, iar conducerea clubului a ajuns în situația de a depinde de ajutorul altora, ajutor care, deocamdată, întârzie să sosească.

Farului nu-i ține de cald suportul moral acordat de cele câteva sute de suporteri inimoși, prezenți alături de echipă nu doar la bine, cât mai ales la greu.

Din păcate, odată ce pășești în tribunele stadionului din strada Primăverii, te cuprinde tristețea văzând că sunt atât de puțini spectatori, încât ai avea timp suficient să stai de vorbă cu fiecare dintre ei, înainte să înceapă meciul.

Sâmbătă, am fost martori, încă o dată, ai dezinteresului manifestat față de una dintre cele mai importate partide din acest campionat, cu lidera Delta Tulcea. Regretul este cu atât mai mare cu cât atât jocul, cât și rezultatul obținut de fariști i-au mulțumit pe puținii spectatori prezenți în tribune.

Cum să faci performanță fără bani?

Este o vorbă care spune că minunile se fac prin oameni, iar FC Farul are nevoie, în acest moment, de o minune ca să poată să-și atingă obiectivele și să-și realizeze proiectele ambițioase. Însă, a face performanță fără bani este, practic, de neconceput.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că așteaptă în continuare sprijinul financiar din partea autorităților locale.

„Nu ne-am pierdut speranța, așteptăm ajutor din partea autorităților locale. Fără acest sprijin financiar, ne va fi foarte greu să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus. Vedeți, Farul joacă, are rezultate. Am demonstrat că putem să ținem piept primelor trei echipe din Seria I: Viitorul Constanța, Delta Tulcea și Săgeata Năvodari, necunoscând înfrângerea în niciunul dintre meciurile cu acestea. Eu sunt foarte mulțumit de parcursul echipei de până acum. Dacă vor veni și banii, ar fi extraordinar!”, a spus Lică.

Sursa: Cuget Liber

02 Nov. 2011, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă