Farul a început pregătirea sezonului următor: a realizat vizita medicală. FOTO și VIDEO

Andrei PASCU 03 Jul. 2020, 15:45 Liga 2

Farul Constanța a făcut primii pași pentru pregătirea sezonului următor. ”Marinarii” au realizat primele teste fizice, după cum se anunță pe site-ul oficial al clubului. Au fost făcute în grupuri de cel mult 10 jucători, pentru a respecta termenii impuși de protocolul medical, de către Federația Română de Fotbal. Echipa deținută de Ciprian Marica nu a efectuat până acum testele de COVID-19.

Farul începe antrenamentele luni, 13 iulie 

Vizitele medicale au fost efectuate joi și vineri, la o clinică din Constanța, iar primul antrenament se va desfășura luni. În prima zi au participat nouă fotbaliști, Viorel Lică, Paul Antoche, Ionuț Ursu, Antonio Cruceru, Alexandru Stoica, Marius Leca, Marius Chindriș, Cezar Gherghiceanu, Ștefan Rus și Darius Ciolacu, iar în ziua următoare au fost prezenți nouă, Andrei Udeanu, Mihai Eșanu, Ștefan Cană, Ion Cărăruș, Răzvan Greu, Denis Hordouan, Ionuț Coman, Iulian Pirciu și Vlad Șerbănescu.

Comunicatele emise de Farul Constanța:

O parte dintre jucătorii noștri au efectuat astăzi (n.r. – joi) vizita medicală la o clinică din Constanța. Pentru a se evita aglomerarea, s-a decis ca lotul să fie împărțit în două grupe, astfel că în prima zi au supuși diferitelor teste medicale 10 fotbaliști: Viorel Lică, Paul Antoche, Ionuț Ursu, Antonio Cruceru, Alexandru Stoica, Marius Leca, Marius Chindriș, Cezar Gherghiceanu, Ștefan Rus și Darius Ciolacu. A doua grupă va efectua vizita medicală mâine (n.r- vineri), la aceeași clinică”, se arată în informațiile date publicității în cursul zilei de joi.

Alb-albaștrii au încheiat astăzi (n.r. – vineri) vizita medicală, după ce a doua grupă din lotul echipei noastre a efectuat în această dimineață testele medicale la o clinică din Constanța. Din a doua grupă au făcut parte 9 jucători: Andrei Udeanu, Mihai Eșanu, Ștefan Cană, Ion Cărăruș, Răzvan Greu, Denis Hordouan, Ionuț Coman, Iulian Pirciu și și Vlad Șerbănescu, ultimii doi împrumutați de la FCSB. Băieții noștri vor susține luni primul antrenament, pe terenul din complexul sportiv din strada Primăverii. Ședințele de pregătire se vor desfășura conform noului ordin comun al Ministrului Tineretului și Sportului și Ministrului Sănătății, intrat în vigoare la 1 iulie”, se arată în comunicatul emis vineri de Farul.

Farul a făcut mai multe modificări de lot până acum. A anunțat despărțirea de nu mai puțin de 11 jucători cu care a abordat sezonul precedent:

  • Baudouin Kanda (27 ani, mijlocaș) – 21 meciuri, 3 goluri, 1 pasă decisivă
  • Alexandru Nicola (23 ani, mijlocaș) – 20 meciuri, 1 pasă decisivă
  • Ionuț Stoica (20 ani, atacant) – 19 meciuri, 4 goluri, 2 pase decisive
  • Iulian Carabela (24 ani, fundaș) – 16 meciuri
  • Daniel Toma (20 ani, mijlocaș) – 15 meciuri, 1 gol, 1 pasă decisivă
  • Dimciu Halep (21 ani, atacant) – 9 meciuri
  • Mihailo Mitrov (25 ani, mijlocaș) – 4 meciuri
  • Laurențiu Ardelean (19 ani, mijlocaș) – 0 meciuri
  • Tudor Moldovan (20 ani, mijlocaș) – 0 meciuri
  • Mădălin Martin (28 ani, atacant) – 0 meciuri
  • Vlad Muțiu (25 de ani, portar) – 23 de meciuri

Farul a făcut un singur transfer până acum 

Până acum, Farul Constanța a anunțat că a ajuns la acorduri privind prelungirile contractuale cu Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani), Paul Antoche (27 de ani) și Ionuț Ursu (fundaș central, 31 de ani). În plus, a perfectat și un prim transfer, al mijlocașului defensiv Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3.

Constănțenii au finalizat sezonul 2019/2020 pe locul 9 în Liga 2, cu 33 de puncte. Această ediție de campionat a fost suspendată și mai apoi ”înghețată” din cauza pandemiei COVID-19 după doar 24 de etape dintr-un total de 38.

 



Foto și video: FC Farul Constanța

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-si-a-stabilit-data-reunirii-mai-intai-marinarii-merg-sa-efectueze-vizita-medicala-nu-si-testarea-impotriva-sars-cov-2-19137462

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bursa-transferurilor/farul-isi-pierde-capitanul-vlad-mutiu-merge-la-u-cluj-ce-se-intampla-cu-dur-bozoanca-19136766

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-farul-se-desparte-de-nu-mai-putin-de-zece-jucatori-cu-noua-dintre-ei-s-a-decis-sa-nu-mai-continue-colaborarea-19136550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-perfectat-prima-achizitie-pentru-noul-sezon-de-liga-2-un-fost-jucator-al-echipelor-uta-si-petrolul-a-semnat-cu-marinarii-am-ales-constanta-pentru-ca-este-un-proiec-19135729

 

 

Andrei PASCU 03 Jul. 2020, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă