Fariștii fac ședință! „Vom avansa discuțiile despre numirea unui antrenor”

06 Dec. 2011, 11:13 Liga 2
Fariștii fac ședință!**

După ce antrenorul Marian Pană a lăsat FC Farul pentru prim-divizionara CS Mioveni, șefii clubului constănțean trebuie să-i găsească rapid înlocuitor. În aceste condiții, astăzi, este programată ședința Consiliului Director, eveniment în cadrul căruia vor fi puse în discuție și propunerile pentru postul de antrenor principal.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că ședința, ce se va desfășura la sediul clubului de pe strada Primăverii, nu va fi una decisivă, în sensul numirii imediate a unui tehnician. „Vom analiza propunerile fiecăruia și vom avansa discuțiile despre numirea unui nou antrenor. Însă, nu va fi o ședință decisivă, avem timp suficient să ne hotărâm și să luăm decizia cea mai bună”, a explicat oficialul farist.

Bursa zvonurilor i-a dat drept posibili succesori ai lui Marian Pană pe Ioan Sdrobiș (în prezent liber de contract) sau Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al Snagovului. În ultimele zile, a mai apărut o variantă – Robert Niță, antrenor la echipa de Liga a III-a FC Voluntari, dar nu ar fi exclus să mai fie scos la iveală încă un nume.

Sursa: Cuget Liber

06 Dec. 2011, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă