Fără Cebotaru la Chiajna

26 Mar. 2009, 16:03 Liga 2
Fără Cebotaru la Chiajna

Eugen Cebotaru este unul dintre cei mai buni jucatori ai Ceahlaului, iar interesul pentru serviciile sale a fost destul de mare in ultimele sezoane. Absenta sa in unele meciuri din tur s-a simtit, in mod special in meciul de la Tulcea in campionat, cat si in Cupa Romaniei, iar cumulul de cartonase galbene l-a privat de prezenta pe teren in jocul cu Lotus Baile Felix, „mijlocul“ Ceahlaului suferind in prima repriza a respectivei partide.  In 2009 Cebotaru va lipsi pentru a doua oara din angrenajul lui Florin Marin, la partida sustinuta de Ceahlaul la Chiajna in etapa a 22-a, fiind din nou convocat la nationala Moldovei pentru jocurile cu Elvetia din datele de 28.03..2009 si 01.04.2009, din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud, turneu final fiind in 2010. 

 

Cebotaru este convocat cu regularitate la actiunile echipei nationale a statului Moldova, el fiind folosit de selectionerul Dobrovolski titular in ultimile partide din preliminarii: meciurile cu Luxemburg si Grecia. „Ne va lipsi Cebotaru intr-un meci atit de dificil, dar avem incredere in toti cei din lotul nostru si absenta sa va fi suplinita cu succes“, a declarat Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlaului.  La antrenamentele premergătoare meciului de sâmbătă, managerul Florin Marin și-a pregătit echipa astfel încât sâmbătă, în duelul de la Chiajna, să nu fie simțită absența coordonatorului de joc, Eugen Cebotaru.

 

"Sperăm cu toții că cel care îi va lua locul în echipă lui «Ciobi» pentru acest meci, va da randament maxim. Am vrea să nu ne fie greu, pentru că Cebotaru este un jucător important în formula noastră de joc, om care de multe ori face diferența de unul singur", spune fundașul Burlacu. Septarul nemtenilor este si golgeterul liderului, acesta fiind autorul a noua reusite, toate realizate in tur, fiind urmat indeaproape de varful Cristinel Gafita autor a sapte reusite dintre care trei in retur.

Articol scris de Dan Eșanu

 

26 Mar. 2009, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă