Fără antrenor principal, Ripensia a încurcat în deplasare FC Hermannstadt. Stafful tehnic i-a mulțumit demisionarului Cosmin Petruescu

Anda DELIU 01 Oct. 2021, 21:56 Liga 2
Fără antrenor principal, Ripensia a încurcat în deplasare FC Hermannstadt. Stafful tehnic i-a mulțumit demisionarului Cosmin Petruescu

Ripensia a remizat, vineri, la scorul de 2-2 cu FC Hermannstadt, la Mediaș, însă putea obține chiar victoria pe final, dacă Ionuț Pop nu ar fi salvat în două rânduri la șuturile lui Gabriel Stoi. Puțin paradoxal, deoarece de o săptămână, inclusiv la precedentul meci, 0-1 acasă cu Concordia Chiajna, echipa nu a mai avut antrenor principal pe bancă.

”Secundul” Iulian Muntean, declarație pentru moral după joc

La meci a dat indicații antrenorul secund Iulian Muntean, care, după joc, a vorbit despre munca echipei.

”Suntem bucuroși pentru rezultat, dar parcă mai bucuroși suntem pentru băieți. Meritau punctul acesta din plin. Au luptat până la ultima picătură de energie și poate că cu puțin noroc ne-am fi apropiat victoria. Până la urmă, cred că rezultatul e echitabil. Pot să zic că și jocul a crescut puțin față de ultima etapă. Faza de la golul doi a fost entuziasmantă. Pe cei de pe margine i-a simțit trup și suflet alături de cei din teren și asta s-a văzut în modul în care au intra. Au intra foarte bine și și-au adus aportul al rezultatul obținut”, a spus Muntean despre joc.

  • Ionuț Stoica (16′) și Petrișor Petrescu (51′ – penalty) au marcat pentru FC Hermannstadt, în timp ce pentru Ripensia au egalat în două rânduri Stephane Coulibaly (26′) și Valerii Macrițchii (67′).

Cosmin Petruescu nu a fost uitat la Ripensia

Iulian Muntean, deși nu are licențele necesare și la jocuri nu e trecut pe foaie ca secund, e în stafful echipei de seniori a Ripensiei de sezoane bune. Rămas de la Ciprian Urican, Muntean a mai îndeplinit același rol sub comanda lui Alexandru Pelici și Cosmin Petruescu.

Pentru ultimul, Muntean a avut cuvinte de mulțumire. ”Cu ocazia aceasta aș vrrea să-i mulțumesc, în numele staffului și al băieților, pentru perioada în care am lucrat împreună. A fost un an jumătate în care am colaborat excelent”, a mai adăugat Muntean despre fostul antrenor principal al Ripensiei, Cosmin Petruescu.

  • Ripensia, în meciul cu FC Hermannstadt: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic (R. Rogac 89′), Andr. Macrițchii – Vidrăsan, Coulibaly (cpt.), Val. Macrițchii (Stoi 68′) – Rz. Morariu (Mitrov 78′), Golda (Mih. Ion 78′), Piftor. Rezerve neutilizate: Mosoarcă – Fridrich, Ernest, Rob. Stoica, C. Gladun.

Ripensia, pe locul 11. Urmează meciul cu ”U” Cluj

Cu această remiză, Ripensia e prima echipă care o împierdică pe FC Hermannstadt pe teren propriu în acest sezon, ba chiar se opune ca sibienii să urce pe locul 1 cel puțin până duminică, menținându-i pe locul 3.

Ripensia a acumulat 10 puncte și a urcat pe locul 11, pentru moment.

În etapa a 10-a, programată în jurul datei de 16 octombrie, peste două săptămâni, Ripensia urmează să joace acasă cu ”U” Cluj.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-pierde-primele-puncte-pe-teren-propriu-dupa-2-2-cu-ripensia-timisorenii-puteau-da-lovitura-pe-final-19203604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-ripensia-se-joaca-de-la-ora-1600-sibienii-au-sansa-sa-treaca-pe-primul-loc-19203503

Anda DELIU 01 Oct. 2021, 21:56 Liga 2
Pe aceeași temă