Fanii „marinarilor” i-au făcut o propunere lui Hagi: „Vino la Farul și ești Rege din nou”

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 15:11 Liga 2
Fanii

Suporterii FC Farul se zbat ca echipa constănțeană să nu moară. Acesta este țelul lor, să o țină în viață, indiferent de liga în care ar juca. Diferite alte formații care ar apărea de pe urma defunctului Farul nu sunt pe placul ultrașilor, să nu audă de ele.

„Nu vrem să se piardă istoria. În momentul în care dăm faliment sau se înființează altă echipă, cum am auzit că s-a vorbit, deja eforturile noastre sunt inutile”, a arătat unul dintre fani, Alexandru Oprea.

„Pe noi nu ne interesează ca, apoi, după un nefericit faliment, să ne păstrăm palmaresul și să ne unim cu Înfrățirea Cogealac. Păi așa făceam o fuziune cu Viitorul, anul trecut, și rămâneam și în Liga 1. Nu, noi vrem doar numele Farul și punct. Nu acceptăm surogatele”, a arătat cel mai cunoscut suporter al echipei „alb-albastre”, Sorin Mihăilescu, care a mai spus că nu îl interesează celelalte formații din județul Constanța.

Mihăilescu a fost ironic în această privință: „Ba nu, la Viitorul vom merge, ca să-l salutăm pe patronul clubului, de care ne leagă o prietenie strânsă. E ba Viitorul Ovidiu, ba Viitorul Constanța, joacă la Chiajna și are galeria la Bragadiru”.

Sorin Mihăilescu a atins și un subiect delicat, implicarea lui Gică Hagi la FC Farul, un vis de mulți ani al fanilor constănțeni, nerealizat însă, ceea ce a dus la animozități între fani și „Rege”. „Toată lumea ne spune nouă, suporterilor, de ce nu l-am chemat pe Hagi la Farul. Ba l-am chemat! Anul trecut, când s-a căzut de acord ca Viitorul să joace pe stadionul Farul, i-am spus: «Asta e casa ta, joacă sub denumirea de Farul, dar în Liga a 2-a, vino la Farul și ești Rege din nou!». Nu a ieșit însă nimic din această propunere. Tot atunci, de față cu toată lumea, l-am întrebat dacă putem veni la meciurile Viitorului cu fulare cu Farul. A zis că nu e nicio problemă, întrucât cu inima nu poți să te pui. Iar apoi au dat comunicate, că nu avem voie cu materiale cu însemnele Farului. Adică poți cu Steaua, cu Dinamo, dar nu cu Farul?”, a spus Sorin Mihăilescu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă