EXCLUSIV Zamfir: „Nu-i vând clubul lui Viorel Moldovan. Îi ofer gratis 50% din acțiuni, iar 20% le voi oferi gratis suporterilor”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2014, 14:48 Liga 2
EXCLUSIV Zamfir:**

UPDATE: În acest moment cele două părți se află la masa negocierilor și se discută cedare pachetului majoritar de acțiuni către Viorel Moldovan.


ProSport a anunțat, joi, în exclusivitate, planul lui Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, de a cumpăra clubul de la Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir.

În spatele lui Moldovan se află un grup de oameni de afaceri dispuși să investească în fotbalul românesc. Se pare că unul dintre este din domeniul imobiliar, iar celălalt are investiții importante în agricultură.

În plus, Moldovan a fost de acord să plătească o sumă importantă de bani actualilor acționari, plus un procent în cazul în care Rapid va obține la Tribunalul Federal de la Lausanne anularea deciziei prin care TAS a trimis Rapid în Liga a II-a.

Viorel Moldovan și prietenii săi au pregătit deja 500.000 de euro pentru a achita salariile restante către jucători și angajaț, după ce vor semna actele de preluare a clubului. Astfel, giuleștenii au șanse mari să treacă planul de reorganizare, termenul fiind programat pe 28 martie.

Adrian Zamfir afirmă că va ceda 50% din acțiuni gratis actualului antrenor al Rapidului, iar alte 20 de procente vor ajunge tot gratis la suporteri.

„Eu nu-i vând clubul lui Viorel Moldovan, îi ofer gratis 50% din acțiuni, iar 20% le voi oferi gratis suporterilor. Am spus mereu că eu vreau binele Rapidului și vreau să ajut clubul”, a declarat Adrian Zamfir pentru ProSport.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 21 Mar. 2014, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă