EXCLUSIV | Unde se duc banii primiți de la Steaua. Ceahlăul își ia antrenor de la Parma, recomandat de Arrigo Sacchi

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 16:06 Liga 2

Aflată într-o situație extrem de dificilă atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar, conducerea clublui Ceahlăul Piatra Neamț începe să conceapă un plan de salvare după ce a reușit să vândă trei fotbaliști la Steaua. Suma de bani care va intra în conturile clubului este folosită pentru plata datoriilor însemnate pe care Ceahlăul le are către jucători, staff și către furnizorii de servicii, însă o parte se va duce și către salariul noului antrenor al clubului.

La recomandarea finanțatorului Angelo Massone, pe banca tehnică a Ceahlăului va fi instalat la finalul acestei săptămâni italianul Simone Mazzali, fost coordonator în cadrul școlii de antrenori din Italia, cel care face parte acum din staff-ul clubului SS Parma, din Serie D.

Mazzali este recomandat de un număr mare de lucrări teoretice despre fotbal. Una dintre acestea, „La zona nel calcio: tecnica, tattica e ruolo creativo” a primit recomandări chiar din partea celebrului Arrigo Sacchi. Antrenorul care a dus Italia până în finala World Cup ’94 laudă cartea lui Mazzali, spunând că „Prima impresie pe care mi-am făcut-o citind această lucrare este cantitatea mare de informație prezentată”.

Articol scris de Cristian SCUTARIU

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 16:06 Liga 2
Pe aceeași temă