EXCLUSIV | Flavius Stoican, după despărțirea de Viitorul Pandurii: ”Aveam nevoie de liniște! Eu zic că am făcut lucruri frumoase”

Mircea OGLINDOIU 31 Mar. 2021, 13:21 Liga 2
EXCLUSIV | Flavius Stoican, după despărțirea de Viitorul Pandurii: ”Aveam nevoie de liniște! Eu zic că am făcut lucruri frumoase”

După ce și-a reziliat, marți, 30 martie, contractul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, după ce echipa a ratat în ultima etapă accederea în play-off-ul de promovare, antrenorul Flavius Stoican a dezvăluit, în premieră, pentru Liga2.ro, motivele care au dus la despărțirea de gruparea gorjeană!

Antrenorul severinean de 44 de ani nu a mai fost, în declarații, la fel de vehement ca în urmă cu două săptămâni, când, după ce a fost destituit pentru câteva ore, a ”dat de pământ” cu conducerea clubului din Târgu Jiu, unde fusese numit la începutul sezonului, în vara trecută!

Flavius Stoican, după ce a demisionat de la Viitorul Pandurii: ”Eu zic că am făcut lucruri frumoase, mai ales că nu credea nimeni că vom lupta pentru play-off”

Acum, s-a rezumat prin a mulțumi conducerii clubului Viitorul Pandurii pentru oportunitatea de a antrena echipa!

”Mi-am reziliat contractul de comun acord, pe cale amiabilă! Mulțumesc oamenilor din conducerea clubului, că mi-au oferit șansa să antrenez această echipă, și în special președintelui clubului Alin Zgripcea, care a fost mereu alături de mine, mulțumesc staffului tehnic pentru implicare și sprijin, și, nu în ultimul rând, jucătorilor, pentru dăruire și pentru momentele de bucurie pe care le-am trăit alături de ei.

Eu zic că am făcut lucruri frumoase, mai ales că înainte de startul sezonului nu credea nimeni că vom lupta pentru play-off, până în ultima etapă! Le urez baftă în continuare! Eu aveam nevoie de liniște și voi vedea la vară pe ce drum o voi lua”, a declarat Stoican pentru Liga2.ro.

Gabriel Răscol pregătește echipa gorjeană în etapele rămase din acest sezon de Liga 2, în play-out

Alături de Flavius Stoican, și-a dat demisia și antrenorul secund Cosmin Frimu.

De pregătirea echipei gorjene, până la finele sezonului, în care mai are de disputat șase meciuri în play-out, în Grupa B, se vor ocupa team-managerul Gabriel Răscol (foto, îmbrățișându-l pe Stoican), alături de antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor, Dorin Hîrșu!

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, Viitorul Pandurii va întâlni SCM Gloria Buzău, în prima etapă din Grupa B a play-out-ul din Liga 2.

Viitorul Pandurii pornește acest turneu de menținere în Liga 2 de pe primul loc, cu 32 de puncte, atâtea câte a adunat în cele 21 de etape ale sezonului regular.

Mircea OGLINDOIU 31 Mar. 2021, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă