EXCLUSIV | De la Rapid, în Liga 1. Facundo Mallo merge la mai bine după plecarea din Giulești. Ce salariu va încasa

Autori: Andreea VISU, Daniel VLAD Publicat: 10 Sep. 2020, 21:07 Actualizat: 10 Sep. 2020, 23:31 Liga 2
EXCLUSIV | De la Rapid, în Liga 1. Facundo Mallo merge la mai bine după plecarea din Giulești. Ce salariu va încasa

Facundo Mallo (25 de ani), fostul fundaș central al clubului Rapid, va semna cu Poli Iași, unde va juca sub comanda fostului său antrenor, Daniel Pancu (43 de ani). În vara acestui an, Facundo Mallo s-a despărțit de Rapid și a fost ofertat de către ”FC U” Craiova, echipa din Liga 2 patronată de către Adrian Mititelu, dar și de Gaz Metan Mediaș.

Facundo Mallo va semna cu Poli Iași

În cele din urmă, fotbalistul uruguayan va ajunge în Liga 1, la Poli Iași, unde este dorit de către Daniel Pancu, fostul său antrenor de la Rapid.

Este adevărat ca ni-l dorim pe Mallo. Este un jucător foarte bun, dar alte detalii nu va mai pot da”, a spus Toni Heleșteanu, directorul de scouting al lui Poli Iași, în exclusivitate pentru ProSport.

  • 27 de meciuri a jucat Facundo Mallo pentru Rapid, în sezonul trecut al Ligii 2, reușind să înscrie și trei goluri.

Fotbalistul va pleca din București cu avionul și va ajunge la Iași în cursul zilei de vineri. Sursele ProSport informează că reprezentanții clubului din Copou s-au ocupat deja de găsirea unei locuințe pentru Facundo Mallo. După încheierea campionatului Ligii 2, conducerea Rapidului i-a propus lui Facundo Mallo prelungirea contractului, însă uruguayanul nu a acceptat pe motiv că i se oferea jumătate din salariul pe care l-a încasat în sezonul trecut. La Poli Iași, Facundo Mallo va încasa un salariu de aproximativ 5.000 de euro pe lună.

Daniel Pancu și Florin Manea, împăcare în interes de serviciu

Potrivit surselor ProSport, Daniel Pancu l-a sunat pe impresarul lui Facundo Mallo, Florin Manea, căruia i-a spus: ”Mai suntem certați? Vreau să mă ajuți cu jucători!”.

Cei doi au fost în centrul unui scandal, după ce Rapid a ratat promovarea în Liga 1, însă Florin Manea i-a transmis lui Daniel Pancu: ”Supărarea e supărare, munca e muncă”.

Facundo Mallo, dat afară din casă de Rapid

După ce i-a expirat înțelegerea cu Rapid, Facundo Mallo a primit o notificare din partea clubului să părăsească locuința în care a fost instalat pe durata șederii la București. Mai mult decât atât, jucătorul mai are de încasat două salarii, suma totală fiind de 8.000 de euro. Din această sumă însă, cei de la Rapid vor să îi scadă o parte în contul unor zgârieturi ale mașinii oferite de către club.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

 

 

Autori: Andreea VISU, Daniel VLAD Publicat: 10 Sep. 2020, 21:07 Actualizat: 10 Sep. 2020, 23:31 Liga 2
Pe aceeași temă