EXCLUSIV / Dănuț Oprea, înlăturat!

23 Mar. 2009, 13:23 Liga 2
EXCLUSIV / ** Dănuț Oprea, înlăturat!

Surpriză de proporții la FCM Dunărea, formație care ocupă poziția a șaptea a clasamentului Seriei I (dacă va obține cele trei puncte din meciul restant cu FC Național, va urca pe 5)! Antrenorul a fost trimis în hățișurile Ligii a IV-a
 

 

„A adus atingere intereselor clubului”

 

După remiza cu Concordia Chiajna, scor 0-0, din runda a 21-a a campionatului, antrenorul Dănuț Oprea a fost înștiințat că nu mai are ce căuta în vestiarul echipei. Culmea, nu rezultatele din retur sunt de vină – Dunărea n-a obținut nicio victorie în această primăvară – președintele Auraș Brașoveanu anunțând că a luat această decizie numai din cauza tehnicianului. „Am considerat că, prin acțiunile sale, domnul Oprea a adus atingere intereselor clubului nostru”, s-a limitat să spună șeful clubului de la malul Dunării. Dănuț Oprea n-a fost însă demis, ci detașat pe același post la echipa-satelit care activează în cel de-al patrulea eșalon!
 

 

Schimbat din cauza unor contracte de impresariat? 

 

Oprea, aflat la cursurile licenței Pro la București, susține că de sâmbătă i s-a comunicat acest lucru, dar până acum a considerat că este numai o glumă. „Mi s-a zis după meciul cu Chiajna că, din cauza mea, jucătorii Cucu și Bârlădeanu au semnat cu un impresar care-mi este prieten și că nu mai sunt antrenorul echipei. Am rămas șocat, este ridicol așa ceva! Cei doi nu sunt obiecte de mobilier, sunt majori, ei au decis să semneze aceste contracte de reprezentare. Nu i-am vândut, nu i-am luat acasă, iar dacă vor fi transferați în altă parte tot clubul va lua bani, nu eu. Bârlădeanu e deja împrumutat la Unirea Urziceni, iar Cucu este accidentat de două săptămâni”, a replicat tehnicianul numit „principal” în vara anului trecut.
 

 

„Mi-au căutat nod în papură”

 

Fostul fotbalist susține că nici nu vrea să se gândească la retrogradarea pe care i-a pregătit-o conducerea clubului. „Eu sunt la cursurile Pro și mă gândesc că am muncit degeaba atâta vreme. Am făcut un grup solid și am reușit să duc echipa pe locul 5. Atunci când am scos echipa din marasm n-am mai adus atingere clubului? Sunt mâhnit, mai ales că eram în obiectiv, care este ocuparea locului 10 la finele campionatului. Mi-au căutat nod în papură, cred că mi-o coc mai de multă vreme. Au avut șapte antrenori în ultimii doi ani, iar asta spune multe”, a conchis Dănuț Oprea.
 

 

Bordeianu, noul „principal

 

Noul tehnician al FCM Dunărea este Stelian Bordeianu, fost portar al Oțelului în anii ’90. Antrenorul formației de Liga a II-a a mai pregătit în trecut echipa Politehnica Galați, din „C”, dar și o grupă de juniori de la clubul Oțelul. „Bordeianu este noul antrenor principal, avem toată încrederea în el și sperăm să-și îndeplinească obiectivele trasate”, a precizat președintele Brașoveanu.
 

 

articol scris de Dănuț Lungu
Foto: Florin Novac
 

23 Mar. 2009, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă