Alin Chița, demis de la Alexandria după startul dezastruos de sezon. Echipa își dorea promovarea, însă și-a compromis obiectivul după doar 10 etape

Marius ANGHEL 30 Oct. 2018, 19:49 Stiri
Alin Chița, demis de la Alexandria după startul dezastruos de sezon.** Echipa își dorea promovarea, însă și-a compromis obiectivul după doar 10 etape

Deși pretențiile au fost mari la Alexandria și în acest sezon, după ce în cel precedent echipa s-a luptat pentru promovare cu Petrolul și Turnu Măgurele până aproape de final, CSM a dezamăgit în primele 10 etape. Sub conducerea antrenorului Alin Chița, numit în vară, înaintea noului campionat, clubul din Teleorman a obținut doar 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și cinci înfrângeri, și se clasează abia pe locul 12 în Seria a 3-a a Ligii 3.

Înfrângerea suferită vinerea trecută de Alexandria pe teren propriu, 0-1 cu Flacăra Horezu, liderul clasamentului, a determinat conducerea clubului să-l demită pe Alin Chița. Piteșteanul cu licență PRO își încheie astfel, mai devreme față de cum își dorea, un nou contract, după ce în campionatul trecut mergea la Național Sebiș pentru a promova, însă de unde era îndepărtat rapid, tot din cauza rezultatelor slabe. Ulterior, semna cu Metaloglobus, însă nu reușea să salveze, sportiv, echipa din Liga 2 de la retrogradare. Chița și-ar fi dorit să continue cu echipa bucureșteană și la Liga 3, însă nu i s-a mai prelungit contractul și a mers la Alexandria.

În locul lui Chița, pe banca echipei CSM Alexandria va sta, provizoriu, potrivit Teresport, Sorin Albeanu, ca „principal”, și Cristi Pîrjolea, ca „secund”. Cel mai probabil, aceștia fost asigura interimatul până la finalul turului.

În etapa a 11-a, CSM Alexandria joacă vineri, de la ora 14:00, pe stadionul Conpet, la Strejnic, lângă Ploiești, cu AFC Astra 2 (locul 7 în Seria 3, cu 17 puncte).

În Seria a 3-a, după 10 etape, lider este Flacăra Horezu (23 de puncte), iar principalele favorite la promovare, Turris Oltul Turnu Măgurele (21 pct.) și SR Brașov (19 pct.), sunt pe locurile 2, respectiv 4.

Marius ANGHEL 30 Oct. 2018, 19:49 Stiri
Pe aceeași temă