EXCLUSIV | Alexandru Pelici, tot mai aproape de revenirea la Reșița. Antrenorul confirmă informațiile Liga2.ro

Anda DELIU 30 May. 2020, 17:04 Liga 2
EXCLUSIV | Alexandru Pelici, tot mai aproape de revenirea la Reșița. Antrenorul confirmă informațiile Liga2.ro

Alexandru Pelici (46 de ani), proaspăt despărțit de Ripensia Timișoara, este, potrivit surselor Liga2.ro, principalul favorit să preia CSM Reșița, altă echipă din Liga 2 care, ieri, a anunțat că nu va mai continua cu Dorinel Munteanu antrenor.

Pistele Liga2.ro se confirmă tot mai mult, deși, vineri seara, cei sunați să dea răspunsuri oficiale le negau. Alexandru Pelici ne-a recunoscut, sâmbătă la prânz, că negociază avansat cu CSM Reșița, în ciuda faptului că cei din conducerea clubului cărășean au negat pontul nostru, primit în urmă cu o zi, de la o sursă mai mult decât bine plasată. Totodată, Pelici a transmis, prin intermediul Liga2.ro, un mesaj de rămas-bun, față de suporteri și conducere, la despărțirea de Ripensia.

Alexandru Pelici: ”Sunt în negocieri avansate cu Reșița”

Altfel, în ceea ce privește ce publicația noastră a aflat din surse din fotbalul timișorean și reșițean, Alexandru Pelici e, mai mult ca sigur, noul antrenor al CSM-ului. Și, iată că, antrenorul o confirmă. ”Sunt în negocieri avansate. Dar încă nu am semnat”, a spus Pelici pentru Liga2.ro.

O declarație dată sâmbătă la prânz, care nu mai lasă loc de alte comentarii.

Reamintim că de vineri după-amiază, clubul cărășean a anunțat că nu va mai prelungi înțelegerea cu Dorinel Munteanu, care ajunge în scurt timp la final.

Nu ar fi prima dată când ”Pelicanul” ar antrena la Reșița. Alexandru Pelici, fost jucător la rosso-neri între anii 1999-2001, a condus trei echipe din Valea Domanului: CSM Reșița (2005-2007), FCM Reșița (2009-2010) și Metalul Reșița (2013).

Există și alte variante?

Cei de la Reșița par că doresc să ascundă tratativele cu Pelici. O pistă aparentă ar fi și Flavius Stoican, liber de contract după ce ultima dată a antrenat Petrolul, și, foarte important, care a mai lucrat cu managerul Cristian Bobar la Dinamo. Bobar nu a dorit, însă, să ofere vreo reacție despre viitorul antrenor al echipei, precizând doar că vrea un ”antrenor care își dorește să lucreze în Valea Domanului pe termen lung sau mediu”.

Totuși, trebuie să ținem seama de ”particularitățile” din viața socio-economico-politică reșițeană. Implicarea politicului este foarte mare în Valea Domanului și nu ar fi exclus ca Pelici să fie cel dorit de primarul Nelu Popa, om care și sezonul trecut venea și le vorbea fotbaliștilor în vestiar. Iar cuvântul primarului are o greutate imensă în Reșița.

Anda DELIU 30 May. 2020, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă