EXCLUSIV | Alexandru Pelici, mesaj de rămas-bun la despărțirea de Ripensia, primul club din orașul natal pe care l-a antrenat

Anda DELIU 30 May. 2020, 14:39 Liga 2
EXCLUSIV | Alexandru Pelici, mesaj de rămas-bun la despărțirea de Ripensia, primul club din orașul natal pe care l-a antrenat

Antrenorul Alexandru Pelici (46 de ani) a ținut să își ia rămas-bun de la ripensiști și timișoreni printr-un mesaj de mulțumire, după cei aproaoe doi ani petrecuți la clubul roș-galben. Practic, este prima dată când ”Pelicanul” a fost principal la o echipă din orașul său natal, după ce în trecut a pregătit multe formații din orașe importante ale țării. Ripensia a anunțat astăzi, 30 mai, că nu va mai continua cu Pelici pe banca tehnică.

Pelici a venit în toamna anului 2018 la Ripensia, după ce a plecat de la FC Hermannstadt, al doilea club sibian pe care l-a promovat în Liga 1 în cariera sa de antrenor. Tehnicianul mulțumește pentru oportunitatea de a antrena, în sfârșit acasă.

”După aproape doi ani, drumul meu se desparte de cel al Ripensiei. A fost o perioadă frumoasă în care am avut momente bune de care ne-am bucurat sau altele mai puțin bune din care am avut de învățat. Una peste alta, cel mai important e că ne-am îndeplinit obiectivele, fie că vorbim aici despre menținerea în Liga 2 sau apariția unor jucători tineri și talentați (Tudor, Benea, Gavrilă, Vasluian, Mociu) sau chiar vânzarea de jucători (Dumiter și Voinea). Sunt bănățean, timișorean și sunt recunoscător că am avut plăcerea să antrenez acasă”, a spus Alexandru Pelici într-un mesaj comunicat pe care îl va posta și clubul Ripensia.

De-a lungul carierei, Pelici le-a antrenat pe Unirea Alba Iulia, CSM Reșița, Forex Brașov, Arieșul Turda, FCM Reșița, Voința Siviu, FCM Târgu Mureș, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Brașov, FC Bihor, CS Mioveni, FC Hermannstadt și Ripensia Timișoara.

Pelici, mulțumiri finanțatorului, delegatului și managerului de la Ripensia

Pelici a mulțumit mai multor actori de la Ripensia. Pe lângă jucători și președinte, i-a menționat și pe managerul Radu Suciu, dar și pe delegatul echipei, Adrian Onica.

”Aș vrea să mulțumesc președintelui Mihu pentru șansa de a antrena Ripensia, pentru șansa de a întâlni oameni de înaltă ținuta morală și mă refer aici la Grupul de sprijin al Ripensiei, oameni cărora le mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată. Aș vrea să mulțumesc staffului pe care l-am avut aici pentru, ajutorul acordat. Aș dori să îmi felicit băieții (“actorii din teren”) și să le mulțumesc pentru tot ce am realizat împreună. De asemenea mulțumiri lui Adi Onica și Radu Suciu pentru tot ajutorul. Și nu în ultimul rând, aș dori să mulțumesc suporterilor ripensiști pentru încurajări și încredere. Mulțumiri și respect tuturor! Tempo Ripi!”, a mai adăugat Alexandru Pelici.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ripensia-aproape-de-o-despartire-iminenta-de-alexandru-pelici-presedintele-am-nevoie-de-un-arsene-wenger-de-un-constructor-19134038

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-ripensia-a-confirmat-despartirea-de-alexandru-pelici-e-a-doua-echipa-din-liga-2-care-isi-schimba-antrenorul-in-aceasta-saptamana-19134042

Anda DELIU 30 May. 2020, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă