Evoluția Rapidului cu CSM Slatina l-a mulțumit pe deplin pe Adrian Iencsi. Plusurile identificate după meci: ”Vreau să se întâmple asta și pe viitor.” Giuleștenii, meci cu ”principala candidată la promovare” etapa următoare

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2020, 15:37 Liga 2

Rapid a câștigat fără probleme al treilea meci din Liga 2 în acest sezon, 3-0 cu CSM Slatina în deplasare. Antrenorul Adrian Iencsi a fost extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi, mai ales că jocul a crescut vizibil comparativ cu primele două partide, în care giuleștenii au avut ceva evoții în anumite momente, după cum chiar el a afirmat.

Adrian Iencsi: ”Un lucru pozitiv a fost și că nu am primit gol și am câștigat la trei goluri” 

De această dată, ”principalul” s-a declarat bucuros din două motive: Rapid nu a mai primit gol și a rezolvat în mare parte confruntarea de la Slatina încă din prima repriză, când a marcat de două ori. Autorii golurilor giuleștenilor au fost Radu Crișan (13), Cătălin Hlistei (penalty, 34) și Marian Drăghiceanu (penalty, 64).

”E un început bun de campionat și asta contează foarte mult. Contează că am avut în această a treia partidă continuitate. A fost un joc pe care așa am propus să-l facem și a fost încoronat cu o victorie, cu cele trei puncte. Ar fi bine ca și pe viitor să marcăm două goluri înainte de pauză. Azi un lucru pozitiv a fost și că nu am primit gol și am câștigat la trei goluri. Mi-aș dori ca asta să se întâmple și pe viitor”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

Adrian Iencsi, conectat la meciul cu Turris Oltul: ”E principala candidată la promovare” 

Antrenorul Rapidului este acum concentrat pe următorul meci. În runda a patra a Ligii a 2-a va juca împotriva unei echipe care și-a anunțat la rândul ei candidatura la promovare, Turris Oltul. Confruntarea de la Turnu Măgurele va fi primul test de calibru pentru Adrian Iencsi și Rapid.

”Întotdeauna o victorie îți dă motivație, îți dă moral pentru ceea ce urmează. Eu mă bucur pentru un timp scurt, pentru că deja mă gândesc la meciul cu Turris. E prima partidă și cea mai importantă.

Turris, chiar dacă în primele două meciuri nu a avut rezultate foarte bune, e principala candidată la promovare. Are același antrenor, are omogenitate, are aceeași filozofie de joc. Au mai luat câțiva jucători unde aveau nevoie. Au și un lot bun și un antrenor valoros. Mă gândesc foarte mult la echipa mea și tratăm toate meciurile cu seriozitate. Turris e o echipă care poate pune probleme oricărei formații, dar eu mă gândesc doar la echipa mea. Voi pregăti băieții ca și până acum. Nu vom trata diferit meciul cu Turris”, a mai declarat Adrian Iencsi.

În primele două etape, Rapid a câștigat pe teren advers cu Viitorul Pandurii (3-1) și pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu (2-1). Meciul cu Turris Oltul, de acasă, este programat sâmbăta următoare, de la ora 14:30, cel mai probabil la Buftea.

Toate rezultatele înregistrate până acum în etapa a treia și programul complet sunt disponibile AICI.

Foto: Alexandru Paraschiv / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-rapid-de-la-ora-1300-19147561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2020, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă