Evenimentul în care FC Hermannstadt urma să-și prezinte lotul pentru noul sezon, amânat! Motivul care a dus la această decizie

Marius ANGHEL 20 Jul. 2021, 16:03 Liga 2
Evenimentul în care FC Hermannstadt urma să-și prezinte lotul pentru noul sezon, amânat! Motivul care a dus la această decizie

Revenită vinerea trecută din cantonamentul din Slovenia, echipa FC Hermannstadt ar fi trebuit să participe astăzi, 20 iulie, la un eveniment în cadrul căreia lotul de jucători și stafful tehnic să fie prezentați suporterilor. Acțiunea programată de la ora 19:00, în Parcul Sub Arini din Sibiu, a fost amânată pentru o dată ulterioară, neanunțată încă.

FC Hermannstadt a anunțat că evenimentul de prezentare a lotului pentru noul sezon, de Liga 2, ediția 2021-2022, a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile prefigurate de Centrul Meteorologic Transilvania Sud.

”Ne pare rău să vă aducem la cunoștință că evenimentul «Noi suntem F.C. Hermannstadt! Prezentare lot sezon 2021-2022» a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Județul Sibiu se află sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, în perioada 19 iulie (ora 12:00) – 21 iulie (ora 9:00), iar probabilitatea de a se produce fenomene meteorologice extreme este una ridicată, potrivit prognozei meteo emisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud.
Vom reveni cu informații despre data, ora și locația în care va fi reprogramat evenimentul de prezentare a lotului și staff-ului FCH pentru sezonul 2021-2022.
Sibiul are fotbal și va avea!”, și-a anunțat echipa sibiană suporterii.

FC Hermannstadt va începe meciurile din Liga 2 cu FC Buzău, pe teren propriu

Altfel, FC Hermannstadt, ca toate echipele care vor participa în noul sezon de Liga 2, și-a aflat programul în urma tragerii la sorți efectuate la Casa Fotbalului.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu va debuta cu un meci pe teren propriu cu FC Buzău, fosta SCM Gloria Buzău, iar apoi va merge la Techirghiol, unde o va întâlni pe Unirea Constanța, fosta SSC Farul. Urmează jocuri cu Poli Iași (acasă), Metaloglobus (deplasare), FK Csikszereda (acasă) sau Viitorul Pandurii (deplasare).

Întreg PROGRAMUL echipei FC Hermannstadt îl poți vedea AICI.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-trage-la-sorti-programul-noului-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-19192427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-meci-fara-victorie-pentru-fc-hermannstadt-in-cantonamentul-din-slovenia-echipa-din-liga-2-a-ratat-cinci-ocazii-importante-de-gol-si-o-lovitura-de-la-11-metri-19192135

Marius ANGHEL 20 Jul. 2021, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă