Eugen Trică spera ca Viitorul Pandurii să dea lovitura pe terenul Buzăului. Opinia antrenorului, la finalul meciului în care gorjenii au avut om în plus 45 de minute și cum l-a contrazis pe Cristian Pustai

Răzvan STÎNGĂ 03 Oct. 2021, 13:56 Liga 2
Eugen Trică spera ca Viitorul Pandurii să dea lovitura pe terenul Buzăului. Opinia antrenorului, la finalul meciului în care gorjenii au avut om în plus 45 de minute și cum l-a contrazis pe Cristian Pustai

Viitorul Pandurii n-a reușit a doua victorie consecutivă. După venirea lui Eugen Trică, la al doilea meci cu ”principalul” pe bancă, gorjenii au făcut 1-1 cu FC Buzău (etapa 9), deși au jucat toată repriza a doua în superioritate numerică.

Trică se aștepta la un succes din acest motiv, după cum a recunoscut la final.

Eugen Trică: ”Cred că trebuia să luăm noi cele trei puncte” 

Dacă Pustai a declarat la interviuri că rezultatul de 1-1 e echitabil pentru ambele echipe, dat fiind modul în care s-a desfășurat partida, Eugen Trică a afirmat că echipa lui merita cele trei puncte, remarcând mai multe ocazii importante în partea a doua.

Oricum, abia venit la echipă, antrenorul are încredere că Viitorul Pandurii va arăta din ce în ce mai bine, iar victoriile nu vor întârzia să apară și să-i urce pe gorjeni în clasamentul Ligii a 2-a.

”Un joc bun, un joc cu ritm, s-au întâlnit două echipe bune, cum zicea și «profesorul» (n.r. – Cristian Pustai) înainte de meci. Am întâlnit o echipă în formă, a avut până la meciul cu noi opt victorii consecutive, ceea ce spune multe despre această echipă. O echipă agresivă, care încearcă să joace fotbal, câștigă meciurile. Azi, cred că trebuia să luăm noi cele trei puncte.

Păcat de repriza a doua, pentru că am avut trei-patru ocazii foarte clare și, din păcate, nu am marcat și s-a terminat 1-1. Dar, per total sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și sperăm ca în meciurile următoare să câștigăm”, declarat Eugen Trică la finalul partidei de la Buzău.

Viitorul Pandurii, patru puncte în ultimele două meciuri de Liga 2 

Viitorul Pandurii este pe locul 16 în Liga 2, cu numai 7 puncte. Are un singur succes în campionat, obținut chiar runda trecută, 2-1 cu Poli Timișoara, la primul meci cu Eugen Trică pe banca tehnică. FC Buzău e pe locul 6, cu 17 puncte.

După pauza pe care o ia Liga 2, pentru acțiunile echipelor naționale, Viitorul Pandurii va primi vizita echipei Unirea Constanța, clasată imediat sub ea, pe locul 17. FC Buzău va merge pe terenul Daciei Unirea Brăila.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto
Video: Cernat Gabriel

Răzvan STÎNGĂ 03 Oct. 2021, 13:56 Liga 2
Pe aceeași temă