Eugen Trică n-a bifat prima victorie în Liga 2 cu Turris Oltul nici în restanța cu Dunărea Călărași. Antrenorul, supărat pe prestația din ultimele minute a apărării

Răzvan STÎNGĂ 01 Dec. 2020, 21:11 Liga 2

Eugen Trică n-a reușit să câștige cu Turris Oltul primul meci în campionat, nici în restanța din etapa a 12-a din Liga 2, din deplasare contra echipei Dunărea Călărași. Formația din Turnu Măgurele s-a întors acasă doar cu un rezultat de egalitate, 1-1. Turris Oltul a condus până pe final, după reușita lui Liviu Mihai (49), dar s-a văzut egalată după golul lui Valentin Alexandru (85).

Eugen Trică: ”Cred că avem șanse la play-off, dacă vom reuși să luăm cele trei puncte cu Recea”

Eugen Trică nu a fost foarte nemulțumit de evoluția și scorul înregistrat pe tabelă, lăsând de înțeles că rezultatul i s-a părut unul echitabil, ținând cont de modul în care s-a desfășurat jocul. A avut însă un reproș față de golul încasat pe final, când a remarcat o greșeală în apărarea lui Turris Oltul.

Acum, antrenorul formației din Teleorman speră la o victorie în partida din runda următoare, cu Fotbal Comuna Recea.

Au avut situații de a marca, la fel și noi. A fost șutul lui Țegle la care a respins portarul lor, după care a mai fost acea centrare pe final în care puteam să marcăm și noi. Din păcate, au reușit să ne egaleze la acea minge lungă. E ceva de nepermis cum am primit gol. Una peste alta nu am decât să îi felicit pe jucători și să luptăm în continuare pentru obiectivul pe care îl avem. Obligatoriu meciul de acasă cu Recea trebuie să îl câștigăm. Să luăm cele trei puncte.

La meciul din Cupă băieții au jucat foarte bine. Pentru meciul de azi am făcut trei schimbări. Am preferat jucători mai proaspeți, s-au achitat de sarcini, păcat că nu am reușit să luăm cele trei puncte. Dar și așa, eu cred că avem șanse la play-off, dacă vom reuși să luăm cele trei puncte sâmbătă cu Recea”, a declarat Eugen Trică la microfonul DigiSport.

Turris Oltul, fără victorie în Liga 2 în ultimele cinci meciuri 

Turris Oltul termină anul 2020 pe teren propriu, cu Fotbal Comuna Recea. Partida face parte din etapa a 15-a și este programată sâmbătă 5 decembrie, de la ora 11:00. Echipa lui Eugen Trică e la mijlocul clasamentului acum, locul 11, cu 18 puncte în 14 partide.

În ultimele cinci meciuri din Liga 2, cu tot cu cel de la Călărași, Turris Oltul nu a reușit să câștige. A înregistrat două egaluri și trei înfrângeri. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, când se impunea cu 4-1 pe teren propriu cu CSM Reșița.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-restanta-care-se-joaca-dunarea-calarasi-turris-oltul-meciul-incepe-la-ora-1645-19160765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-e-revoltata-ca-meciurile-din-liga-2-nu-se-mai-disputa-toate-pe-teren-si-da-in-dsp-si-frf-comunicatul-clubului-dupa-ce-restanta-cu-cs-mioveni-nu-se-mai-joaca-de-ziua-nationala-ii-ur-19160831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-clubului-u-cluj-dupa-ce-restanta-cu-farul-nu-se-mai-joaca-iar-constantenii-urmeaza-sa-castige-la-masa-verde-ardelenii-isi-scor-parghiile-19160779

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Dec. 2020, 21:11 Liga 2
Pe aceeași temă