Erorile de arbitraj din Liga 2 îi fac pe antrenori să își strige nemulțumirile. Adrian Mihalcea, iritat vizibil de ultimele greșeli: ”Nu înţeleg de ce se întâmplă asta. E deja prea mult”

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2021, 14:10 Liga 2
Erorile de arbitraj din Liga 2 îi fac pe antrenori să își strige nemulțumirile. Adrian Mihalcea, iritat vizibil de ultimele greșeli: ”Nu înţeleg de ce se întâmplă asta. E deja prea mult”

În ultimele etape din Liga 2, tot mai multe echipe și-au strigat nemulțumirile cu privire la greșelile de arbitraj. Erorile au fost unele importante în anumite partide, care au influențat decisiv rezultatele. Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, nu înțelege cum de au loc astfel de erori.

Adrian Mihalcea, despre arbitraj: ”Să nu influenţeze rezultatul” 

El a precizat faptul că în ultimele runde ale sezonului regular, când lupta continuă să fie una foarte încinsă, atât pentru locurile de play-off cât și pentru cele de play-out, au fost luate mai multe decizii greșite. A scos în evidență faptul că rezultatele înregistrate în urma respectivelor hotărâri au dus, în anumite cazuri, și la schimbări de antrenori.

Ultimul înlocuit de pe urma unui eșec pricinuit de o eroare de arbitraj a fost Viorel Moldovan. S-a despărțit de Petrolul după ce echipa a cedat pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 0-1, în urma unui offside nesemnalizat.

Sunt foarte multe greşeli de arbitraj. Nici nu-ţi trebuia vreo reluare la meciul dintre Petrolul şi Mioveni ca să vezi că era offside. Nu înţeleg de ce se întâmplă asta. Fotbalul din Liga 2 nu e unul spectaculos, nu e un campionat valoros, dar în acest fotbal în care noi încercăm să ne organizăm se regăsesc şi aceşti domni arbitri, cu aceste greşeli, e deja prea mult. Măcar ei ar putea să nu influenţeze rezultatul.

Îmi pare rău de Viorel Moldovan, ştiu ce înseamnă să nu-ţi atingi obiectivul. Se întâmplă şi în Liga 1, am văzut că Ciobotariu a plecat de la Hermannstadt, Jerry Gane de la Dinamo”, a declarat Adrian Mihalcea la Look Sport.

Multe erori de arbitraj decisive în acest an, în Liga 2 

Chiar și Unirea Slobozia a criticat din perspectiva ei anumite decizii ale arbitrilor. În meciul din etapa a 18-a, cu SCM Gloria Buzău, din deplasare, formația lui Adrian Mihalcea a avut un gol valabil anulat. Partida respectivă a fost pierdută cu 0-2.

Nu mai târziu de cel mai recent meci din Liga 2, de luni, alte decizii de arbitraj au influențat scorul. În Viitorul Pandurii – FK Csikszereda, gorjenii nu au primit un penalty în minutul 57, în timp ce oaspeților li s-a anulat un gol, pe final, pe motiv de offside.

Așa se face că, foarte probabil, acesta a fost și motivul pentru care fanii celor de la U Craiova 1948 SA au emis un comunicat prin care cer ca partida de marți, cu Farul, să fie decisă pe criterii strict sportive și cer atenție sporită din partea arbitrilor. În plus, ei au făcut trimitere la cele petrecute în meciul precedent jucat de echipa lor pe teren propriu, cu CS Mioveni.

Atunci, ”FC U” Craiova a pierdut cu 1-2, dar a avut un gol anulat eronat pe motiv de offside.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-grigore-asigura-interimatul-la-petrolul-pentru-meciul-cu-u-cluj-ce-obiectiv-are-si-ce-se-va-intampla-dupa-ultimul-joc-din-sezonul-regular-19175839

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupta-pentru-play-off-in-liga-2-se-da-in-aceeasi-zi-in-ultima-etapa-a-sezonului-regular-toate-jocurile-au-loc-in-acelasi-timp-cele-patru-meciuri-care-vor-fi-televizate-19175837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-olteni-ameninta-cu-razboi-civil-daca-arbitrajul-va-influenta-meciul-fc-u-craiova-farul-stim-ca-puteti-concentra-mult-mai-bine-matrapazlacuri-19175834

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-minteuan-s-a-despartit-de-csm-resita-era-nevoie-de-un-declic-a-fost-singura-solutie-fiindca-nu-poti-sa-aduci-alti-jucatori-in-acest-moment-19175822

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2021, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă