VIDEO | Altă fază controversată de arbitraj, în SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia. Arbitrul a dat fault la portar, după o ieșire greșită la un corner. Adrian Mihalcea atrage atenția: ”Cum noi încercăm să fim conectați, așa să fie și ei”

Răzvan STÎNGĂ 07 Mar. 2021, 17:27 Liga 2
VIDEO | Altă fază controversată de arbitraj, în SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia. Arbitrul a dat fault la portar, după o ieșire greșită la un corner. Adrian Mihalcea atrage atenția: ”Cum noi încercăm să fim conectați, așa să fie și ei”

Unirea Slobozia a înregistrat primul eșec din acest an, în Liga 2. Echipa lui Adrian Mihalcea a cedat, în etapa a 18-a, cu 0-2 pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău. Gazdele au înscris câte un gol pe repriză.

Cosmin Tucaliuc, minutul 8 – penalty, și autogolul lui Ionuț Dinu, din minutul 63, au stabilit scorul final. În minutul 65 însă, Diarra a marcat, dar golul a fost anulat de arbitrul central Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba), pe motiv de fault la portar.

  • Faza cu golul anulat al Unirii Slobozia e la minutul 1:30:01. Click AICI

Adrian Mihalcea: ”Mi se pare că sunt niște greșeli cam la toate meciurile. Greșeli mari”

Adrian Mihalcea a vorbit de faza care s-a petrecut în minutul 65, în urma căreia golul Sloboziei a fost anulat. Antrenorul a declarat pentru Liga2.ro că a sesizat, în ultimele etape, mai multe greșeli de arbitraj. Din punctul său de vedere, e posibil ca oamenii care conduc meciurile să nu fie conectați la importanța lor și le solicită mai multă atenție.

Adrian Mihalcea a sesizat și greșeala de la partida dintre CSM Slatina și Farul, scor 1-1, unde o reușită a constănțenilor a fost anulată dintr-un motiv necunoscut.

”Un meci în care atitudinea echipei nu a fost ca în cea din primele două meciuri. Am avut și două absențe importante în economia acestui joc. Au fost două greșeli personale, a fost și golul nostru anulat. Mi se pare că sunt niște greșeli cam la toate meciurile. Greșeli mari. Ori arbitrii nu sunt conectați, ori asta le este valoarea.

Presiunea e și pentru echipele care se luptă la play-off și pentru echipele care vor să se salveze de la retrogradare. Ar trebui să trateze mult mai important meciurile, pentru că orice punct contează și m-am uitat, am văzut și ce s-a întâmplat și la Slatina. La noi a fost gol valabil, nu a fost fault la portar, pentru că arbitrul asta a semnalizat, fault la portar.

E o greșeală la 2-0, poate reintram în meci, dar meciul nu l-am pierdut pe greșelile arbitrilor. Practic noi am făcut cadouri fazele din care ei au înscris. Eu nu mă refer la greșelile de arbitraj ca la greșeli intenționate. Nu fac referire la altceva. Sunt centrali, tind să ajungă și ei în Liga 1 și ar trebui mai multă atenție.

Poate un pic mai multă atenție pe finalul acesta de campionat, ar trebui. Se pot influența rezultate care la final ar conta. Când tragi linie, când ai un gol anulat. Acum criteriul de departajare e golaverajul, iar un gol în plus sau în minus contează foarte mult. Cum și noi încercăm să fim conectați la fiecare meci, așa trebuie să fie și ei.

A fost însă și meciul nostru de acasă cu Poli Timișoara, o echipă bună, dar unde am fi putut să avem un avantaj. Un roșu care ar fi trebuit dat echipei adverse și un roșu care trebuia dat mie. Ar fi fost cu totul altul jocul”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea: ”Eu sunt vinovatul principal, pentru că nu am reușit să îi mobilizez așa cum trebuie pe jucători” 

Mihacea a declarat însă că nu arbitrul a influențat decisiv soarta partidei, ci modul în care jucătorii lui s-au prezentat. Deși a încercat să îl capaciteze la maxim pentru partida cu SCM Gloria Buzău, au fost anumite greșeli individuale la care nu se aștepta și care au dus în cele din urmă la prima înfrângere din acest an.

Au interpretat jucătorii anumite faze cu prea mare lejeritate și practic noi nu suntem o echipă cu valori individuale, suntem o echipă organizată, iar când apar faze greșite, pe noi ne costă. Poate am intrat prea relaxați în meciul acesta, contra unei echipe bune. Eu am transmis toată săptămâna aceasta ce important e meciul. Sper să fie doar un episod întâmplător această evoluție, greșelile pe care le-am făcut, pentru că altfel înseamnă că nu suntem pe o direcție bună.

Eu sunt vinovatul principal, pentru că nu am reușit să îi mobilizez așa cum trebuie pe jucători”, a mai declarat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia mai are două meciuri acasă și unul în deplasare, în sezonul regular 

În primele două meciuri din 2021, Unirea Slobozia a scos patru puncte, după 2-0 cu Aerostar Bacău și 0-0 cu ASU Politehnica. Finalul sezonului regular o mai pune pe Slobozia în fața unor partide cu Rapid (acasă), Metaloglobus (acasă) și Pandurii (deplasare).

Unirea Slobozia se află acum pe locul 17 din 20 de echipe în Liga 2, cu 16 puncte în 16 etape. Are un golaveraj de -10 goluri primite, iar sub ea se mai află CSM Slatina (14 puncte, 16 meciuri), Aerostar Bacău (10 puncte, 17 meciuri) și Pandurii (8 puncte, 16 meciuri.

REZUMATUL meciului SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia, produs de clubul buzoian, fără faza controversată:

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Mar. 2021, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă