Erik Lincar surprinde după despărțirea de Turris Oltul. Și-a declarat, din nou, simpatia pentru Rapid: ”Iubesc acel club, mi-aș dori să antrenez acolo”

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 14:17 Liga 2
Erik Lincar surprinde după despărțirea de Turris Oltul. Și-a declarat, din nou, simpatia pentru Rapid: ”Iubesc acel club, mi-aș dori să antrenez acolo”

Erik Lincar e liber de contract după despărțirea de Turris Oltul. Antrenorul se gândește deja la momentul când va reveni pe banca unei echipe și a numit o formație pe care ar vrea să o pregătească într-un anumit punct al carierei sale. Deși a jucat la Steaua, ”principalul” nu ar spune nu unei eventuale oferte venite de la o rivală a roș-albaștrilor, Rapid.

Erik Lincar: ”Eu chiar simpatizez cu Rapidul și am și zis-o” 

Lincar a declarat că a simpatizat mereu gruparea din Giulești, mai ales prin prisma spectacolului pe care îl fac în tribune suporterii. Antrenorul nu este însă foarte optimist că va ajunge acolo, considerând că trecutul ar putea să nu-l aducă într-o astfel de ipostază. Lincar crede că Rapid, echipa care a stopat promovarea lui Turris Oltul sezonul trecut, poate să urce la finalul sezonului în Liga 1, deși nu a făcut cele mai bune meciuri până acum.

Eu chiar simpatizez cu Rapidul și am și zis-o. Iubesc Rapid și tot timpul am fost încântat de spectacolul pe care îl oferă suporterii. În același timp, mi-aș dori ca la un moment dat să antrenez această echipă. Nu știu dacă va fi posibil din cauza trecutului meu. Oricând aș antrena Rapidul, dar nu și Dinamo.

Prin nume, prin prezență și valoarea jucătorilor, Rapid se poate bate la promovare. Mai întâi, cel mai important e să ajungă în play-off ”, a spus Erik Lincar pentru GSP.

Erik Lincar, probleme cu conducerea de la Turris Oltul în zilele premergătoare despărțirii 

Erik Lincar a fost demis de la Turris Oltul Turnu Măgurele după remiza înregistrată pe teren propriu, cu FK Csikszereda (scor 0-0), în etapa a 11-a a Ligii 2. Conducerea l-a forțat pe antrenor să-și dea demisia cu o etapă înainte de moment, după înfrângerea de la Timișoara, 2-4 cu Ripensia, însă o parte dintre jucători i-au ținut partea lui Lincar și au amenințat că fac dezvăluiri despre finanțatorul Valentin Dragnea și că vor pleca în grup de la echipă.

Șefii clubului au dezmințit informația ProSport, care se confirmă însă astăzi prin punerea pe liber a lui Lincar.

Erik Lincar a condus Turris Oltul 11 etape în Liga 2, în 2020/2021 

Cu Lincar la conducere în 11 etape din acest sezon, Turris Oltul se afla pe locul 9 în Liga 2, cu 16 puncte, la doar un punct în spatele ultimelor două poziții care asigură accederea în play-off după terminarea sezonului regular. Patru victorii, patru remize, trei înfrângeri și o calificare în 16-imile Cupei României au fost realizările echipei din Turnu Măgurele în acest sezon, cu Erik Lincar la conducere.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-turris-oltul-are-o-multime-de-cazuri-de-covid-19-si-solicita-amanarea-meciului-cu-dunarea-calarasi-laurentiu-dinita-i-se-alatura-lui-eugen-trica-pe-banca-tehnica-19156943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-va-semna-cu-turris-oltul-antrenorul-ar-fi-ajuns-la-un-acord-cu-echipa-din-turnu-magurele-obiectivul-trasat-de-conducere-19156873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandalul-continua-la-turris-oltul-fotbalistul-care-a-amenintat-un-jurnalist-a-fost-dat-afara-insa-nu-recunoaste-concedierea-reactia-lui-erik-lincar-dupa-demiterea-sa-19156831

 

 

 

 

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă