Emil Săndoi a refuzat Iașiul. ”Îl stimez pe domnul Cornel Șfaițer, apreciez clubul Politehnica Iași, dar nu vin în momentul acesta.” Ce alte variante de antrenor are clubul din Copou

Narcis POHOAȚĂ 02 Jun. 2022, 14:25 Liga 2
Emil Săndoi a refuzat Iașiul. ”Îl stimez pe domnul Cornel Șfaițer, apreciez clubul Politehnica Iași, dar nu vin în momentul acesta.” Ce alte variante de antrenor are clubul din Copou

Emil Săndoi (57 de ani), antrenorul care a menținut-o pe Chindia Târgoviște trei sezoane la rând în prima ligă, a fost vehiculat în ultimele zile ca fiind principalul favorit să preia divizionara secundă Politehnica Iași.

Rămasă fără antrenor după ce lui Costel Enache nu i s-a prelungit contractul, la finalul sezonului recent încheiat, Poli caută antrenor pentru stagiunea viitoare, una în care obiectivul va fi revenirea în elită.

Refuzați de mai multe nume, între care și Leo Grozavu, oficialii ieșeni s-au orientat către Emil Săndoi. Antrenorul în vârstă de 57 de ani tocmai a câștigat cu Chindia barajul de menținere în Liga 1, după ce a trecut de Concordia Chiajna, la loviturile de departajare, iar șansele de a continua la Târgoviște sunt infime.

Emil Săndoi a refuzat să preia Poli Iași: ”Nu acum”

Contactat pe reporterul Liga2.ro, Emil Săndoi a admis că a fost sunat de conducerea Politehnicii Iași, dar a declarat că a declinat oferta clubului din Copou.

”Am o stimă deosebită pentru domnul Cornel Șfaițer, îl apreciez foarte mult, dar nu în momentul acesta (n.r. dacă preia Politehnica Iași). Nu în vara aceasta. Am declinat oferta. Apreciez foarte mult clubul Politehnica Iași și chiar cred că locul echipei este în Liga 1. Le doresc să revină cât mai repede în prima ligă”, a declarat Emil Săndoi pentru Liga2.ro.

Antrenorul care a salvat Chindia de două ori de la retrogradare, în baraje cu CS Mioveni, respectiv Concordia Chiajna, spune că va mai sta câteva zile până să ia o decizie.

”Mie mi-a expirat contractul cu Chindia, urmează să ne auzim săptămâna aceasta. În momentul de față nu o să iau o hotărâre. Am avut un sezon destul de greu și vreau să mai stau puțin. Vedem ce va fi”, a completat Săndoi.

Adrian Mihalcea și Laszlo Balint, următorii pe lista Iașiului

După refuzul lui Emil Săndoi, următorii pe lista Iașiului par să fie Adrian Mihalcea și Laszlo Balint, însă până la sfârșitul săptămânii mai pot apărea și alte nume dintr-o listă lărgită cu antrenori liberi de contract.

Adrian Mihalcea s-a clasat pe locul 6 cu Unirea Slobozia în sezonul recent încheiat al Ligii 2, în timp ce Laszlo Balint, care a promovat cu UTA în urmă cu doi ani, este liber de contract și are mai multe oferte de la cluburi din prima ligă. În urmă cu două săptămână, Mihalcea declara că și-a dat acordul să continue cu echipa ialomițeană.

Mihai Teja, dat ca favorit să preia Chindia, este și el pe lista oficialilor ieșeni.

Moldovenii speră totuși ca Leo Grozavu, primul pe lista inițială, să se răzgândească și să vină în Copou în cazul în care nu va găsi niciun angajament în Liga 1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-ar-putea-avea-un-nou-antrenor-pana-la-sfarsitul-saptamanii-emil-sandoi-printre-favoriti-19233794

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-pierd-barajul-de-promovare-ar-putea-urca-si-ele-in-liga-2-frf-a-stabilit-criterii-suplimentare-de-atribuire-a-posibilelor-locuri-vacante-ramase-pentru-editia-2022-2023-19233736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-ramane-cine-pleaca-poli-iasi-va-pastra-in-lot-putini-seniori-din-sezonul-recent-incheiat-si-va-fi-nevoita-sa-aiba-o-noua-campanie-de-achizitii-tumultuoasa-vor-veni-foarte-multi-jucato-19233049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pavel-hodea-fostul-presedinte-al-politehnicii-iasi-comemorat-pe-1-iunie-in-copou-19233326

Narcis POHOAȚĂ 02 Jun. 2022, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă