Poli Iași ar putea avea un nou antrenor până la sfârșitul săptămânii. Emil Săndoi, printre favoriți

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 01 Jun. 2022, 02:37 Liga 2
Poli Iași ar putea avea un nou antrenor până la sfârșitul săptămânii. Emil Săndoi, printre favoriți

Politehnica Iași va avea un nou antrenor până la sfârșitul acestei săptămâni. Cel puțin asta își doresc oficialii clubului din Copou. Așa cum au anunțat în mai multe rânduri, conducătorii lui Poli au așteptat finalizarea meciurilor de baraj pentru rămânerea/promovarea în Liga 1, iar până vineri ar putea fi anunțat nou staff tehnic care îi ia locul celui condus în ultimul sezon de Costel Enache.

Emil Săndoi, în discuții cu Poli Iași

Refuzați până acum de mai multe nume considerate de prim rang, cum ar fi Leo Grozavu sau Laszlo Balint, moldovenii s-au reorientat și imediat după meciul de baraj dintre Chindia și Concordia Chiajna au intensificat discuțiile cu Emil Săndoi.

Antrenorul de 57 de ani a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca de la Chindia și a devenit prima țintă a ieșenilor, urmând să dea un răspuns ofertei din Copou până la sfârșitul săptămânii.

Săndoi, care a mai fost dorit la Iași și în anii anteriori, a anunțat marți că mai este dorit și de alte cluburi din Liga 1, dar s-a arătat interesat și de proiectul din Copou.

Destul de multe nume pe lista scurtă a ieșenilor pentru numirea unui nou antrenor

Pe lista scurtă a ieșenilor a reintrat Mihai Teja, cel care în primă fază ar fi refuzat echipa din Copou, iar Adrian Mihalcea, Nicolae Dică și Alexandru Pelici sunt și ei în vizor, în cazul în care tratativele cu Săndoi nu se vor finaliza. Mihalcea spunea săptămâna trecută că și-a dat acordul să continue la Unirea Slobozia.

Poli Iași se va reuni luni, 13 iunie, iar oficialii ieșeni au anunțat în mai multe rânduri, prin vocea președintelui Cornel Șfaițer, că Poli va avea un nou antrenor înainte de revenirea la antrenamente.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 01 Jun. 2022, 02:37 Liga 2
Pe aceeași temă