Edilul din Suceava vrea nocturnă la stadionul Areni. Propunerea va fi supusă votului și inclusă pe lista de investiții de anul viitor

Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 18:27 Liga 2
Edilul din Suceava vrea nocturnă la stadionul Areni.** Propunerea va fi supusă votului și inclusă pe lista de investiții de anul viitor

Stadionul Areni din Suceava ar putea beneficia de anul viitor de instalație de nocturnă. Rezultatele din acest campionat, dar și posibila implicare la Rapid CFR Suceava a unor oameni de afaceri l-au determinat pe primalul orașului Suceava, Ion Lungu, să spună că va propune consilierilor locali ca arena de fotbal să fie modernizată cu reflectoare ce pot duce la disputarea meciurilor la ore târzi.

„Voi propune consilierilor locali ca pe lista de investiții de anul viitor să punem o nocturnă pe stadionul Areni pentru a fi pregătiți în cazul în care vor mai fi meciuri pe care televiziunile vor să le transmită doar la anumite ore de audiență. În măsura în care vom face alt stadion, noctura va fi mutată pe stadionul nou. De asemenea, după cum se conturează lucrurile astăzi și în urma discuțiilor pe care le-am avut cu anumiți de reprezentanți de la fotbal, se pare că sunt anumiți oameni care sprijină la ora actuală activitatea fotbalistică și care vor mai mult. Dacă există aceste oportunități și se pune la modul serios această intenție de promovare eu sunt pentru. Primăria nu poate să faca singură acest lucru, dar daca mai vin niște oameni de afaceri, eu, ca primar, m-aș bucura să ne batem pentru promovarea în Liga I”, a declarat Lungu, citat de gazetasv.ro.

Din lipsa unei astfel de instalații de iluminat, meciul dintre Rapid și Petrolul din Cupa României s-a jucat la Botoșani.

Edilul sucevean a precizat că până acum a achitat 9 miliarde de lei vechi, din cele 10 prinse în buget la început de an, astfel încât de acum conducerea Rapidului trebuie să aducă justificări pentru utilizarea a 60% din fondurile primite, pentru a putea primi și ultimul miliard de lei vechi, conform legislației în vigoare. „Felicit echipa Rapid pentru rezultatele pe care le-a avut în ultima perioadă și pentru că sunt pe locul 3. Gluma se îngroașă, așa cum se spune. Până în prezent noi am achitat nouă miliarde din cele zece pe care le avem de dat la Rapid. De acum ei trebuie să aducă justificări pentru 60% din sumă ca să le mai putem da un miliard”, a mai spus edilul.

Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă