Edilul din Berceni dă speranțe de continuare în Liga 2: „Problema sunt finanțele, nu jucătorii”. Noutățile aduse de la club

Marius ANGHEL 27 Jun. 2015, 15:59 Liga 2

Vești bune de continuarea în noul sezon al Ligii 2 vin și dintre Berceni. Edilul comunei de lângă București, Marian Ghenu (foto mic), spune că ACS Berceni nu are în acest moment datorii și că se încearcă formarea unui nou lot de jucători pentru următorul campionat al eșalonului secund. Primarul a dezvăluit într-o intervenție telefonică la radio Sport Total FM că echipa are 19 jucători și că pentru completarea lotului se va încerca semnarea unor noi înțelegeri și cu fotbaliștii pe care i-a avut sub contract până la finalul acestui sezon recent încheiat. Pentru postul de antrenor l-ar dori din nou pe Adrian Mihalcea, însă nu știe dacă va ajunge la o înțelegere cu el din punct de vedere financiar.

„Am vorbit cu conducerea echipei, care a muncit mult în această vară. Au reușit să aducă niște sponsori, mici este adevărat. I-am ajutat și eu cum am putut. Echipa nu are nicio datorie. Jucători avem 14. Avem și cinci jucători necesari la vârstă. Cei cărora le-am reziliat contractele, le vor reface. Ne mai trebuie șase-apte jucători. Problema sunt finanțele, nu jucătorii.

Deocamdată nu avem nicio problemă. Singurul lucru bun pe care l-a făcut Dinamo a fost că jucătorii luați înapoi nu se vor îndrepta împotriva Berceniului. Mihalcea a discutat cu cei de la Dinamo când a venit aici, nu cu noi. I s-a propus o reducere de salariu și continuare la echipa a doua. Din păcate nici acolo nu s-a dus. Dacă aș avea posibilitatea, ar fi printre principalii favoriți să antreneze echipa”, a spus Marian Ghenu în emisiunea „Fotbal la matineu”.

ACS Berceni și-a continuat activitatea în a doua parte a sezonului recent încheiat cu ajutorul parteneriatului încheiat cu Dinamo. Cum acesta s-a rupt la finalul campionatului, situația de la echipa de lângă București a devenit incertă.

Marius ANGHEL 27 Jun. 2015, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă