Edan Baruch e „numărul unu” la FC Snagov

03 Oct. 2011, 16:04 Liga 2
Edan Baruch** e

Achiziționat în această vară pentru a-i face concurență lui Valeriu Oghinciuc și a acoperi plecarea lui Alexandru Oprea, portarul israeliano-român Edan Baruch a fost aruncat în luptă de antrenorul Laurențiu Reghecampf din chiar prima etapă a noului campionat al Ligii a II-a. Devenit titular al postului după plecarea la Chindia a lui Oghinciuc și presat din spate de Marius Iorga, proaspăt transferat de la CSM Râmnicu Vâlcea, Edan a avut tot sprijinul băncii tehnice. Chiar dacă în aceste prime etape echipa a încasat foarte multe goluri și în ciuda binecunoscutului obicei al antrenorilor Snagovului de a face mereu rotație în poartă, goalkeeperul se bucură în continuare de credibilitate și rămâne numărul unu între buturi.

Sâmbătă, după victoria cu CS Otopeni, scor 2-1, Laurențiu Reghecampf și-a confirmat încrederea în portarul transferat în această vară, cu toate că la golul din lovitură liberă al lui Florin Manea a avut partea sa de vină.

„Barcuh este portarul nostru numărul unu, am mare încredere în el. Eu zic că nu a greșit la gol, ci a fost o lovitură liberă bătută foarte bine. Este foarte greu pentru un portar în momentul în care doi jucători trec prin față și mingea cade în fața lui. E normal. Mă bucur pentru el că a reușit să scoată câteva mingi foarte periculoase și la sfârșit am câștigat în deplasare.”
, a spus după joc antrenorul ilfovenilor.

Până în acest moment, Edan Baruch a fost integralist în toate meciurile ilfovenilor din acest sezon, fie cele din campionat, fie cel din cupă. În cele opt partide disputate, portarul a încasat 12 goluri (9 în campionat + 3 în cupă), în doar trei dintre acestea reușind să nu fie învins.

12 goluri a încasat Baruch în 8 meciuri la FC Snagov

720 de minute a evoluat portarul pentru ilfoveni, adică a fost integralist în toate meciurile disputate în acest sezon

Articol și foto de Marius ANGHEL

03 Oct. 2011, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă