„Echipa este în creștere”

29 Mar. 2012, 16:05 Liga 2

Atacantul echipei FC Farul, Vali Badea, spune că echipa la care a sosit în această iarnă este într-o creștere vădită și că poate promova fără probleme.

„S-a văzut că în prima etapă am câștigat clar în urma unui joc bun, iar apoi meciul de la Viitorul unde puteam câștiga, dar și pierde. Trebuie să luăm partea bună a lucrurilor și să vedem creșterea pe care Farul o are. La meciul cu Otopeni ne dorim un rezultat bun în urma unui joc la fel de bun. Nu cunosc prea bine echipa din Otopeni, mă gândesc doar la noi. Am format un grup unit la Constanța și sper să putem promova pentru a da șansa multor jucători de aici să joace în Liga I”, a spus Badea.

Ex-stelistul spune că la Liga a II-a i se pare mult mai ușor decât în primul eșalon și îi dorește rivalului său de post, Adrian Pătulea, să marcheze la fiecare meci. „E mult mai ușor în Liga I decât în eșalonul secund. Sper să promovăm pentru oraș în primul rând și pentru cei care își doresc acest lucru. Sper ca Pătulea să înscrie la fiecare joc și antrenorul să îmi găsească și mie un loc pe undeva prin echipă”, a încheiat Badea.

Farul – CS Otopeni are loc vineri, de la ora 18.00, în cadrul etapei cu numărul 18 a eșalonului secund.

Articol scris de Cristian Banciu
Foto: Alexandru Raita

29 Mar. 2012, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă