Dusan Uhrin și-a găsit echipă în prima ligă din Cipru. Ia cu el și unul dintre jucătorii cu care Dinamo a retrogradat

Robert JUGRAVU 13 Jun. 2022, 13:53 Liga 2
Dusan Uhrin și-a găsit echipă în prima ligă din Cipru. Ia cu el și unul dintre jucătorii cu care Dinamo a retrogradat

Dusan Uhrin (54 de ani) va fi noul antrenor al echipei Karmiotissa, unde va ajunge și Răzvan Grădinaru (26 de ani), anunță presa din Cipru.

Dinamo a părăsit prima ligă după barajul pierdut cu ”U” Cluj, 0-2 la Cluj-Napoca și 1-1 în ”Ștefan cel Mare”, iar echipa ”câinilor” se destramă. Antrenorul Dusan Uhrin a plecat acasă, în Cehia, la scurt timp după meciul retur și acum se află în fața unei noi experiențe.

Uhrin jr. s-a înțeles cu echipa Karmiotissa, care a promovat în prima ligă, unde va ajunge și unul dintre elevii lui de la Dinamo, Răzvan Grădinaru, potrivit Goal.com.cy.

Dusan Uhrin și Răzvan Grădinaru merga la aceeași găsit echipă din Cipru

Antrenorul Dusan Uhrin și mijlocașul Răzvan Grădinaru vor merge în Cipru pentru sezonul următor, fiind deja înțeleși cu Karmiotissa.

Retrogradarea lui Dinamo a destrămat formația din ”Ștefan cel Mare”, în acest moment fiind incertă componența lotului de jucători pe care se vor baza ”câinii” în Liga 2. Cei mai mulți dintre fotbaliști și-au anunțat deja plecarea, fiind nemulțumiți de salariile care le mai pot fi oferite în acest moment.

Dusan Uhrin a plecat din România aproape imediat după retrogradare și în acest timp a încercat să își găsească un nou angajament. Cehul a bătut palma cu nou-promovata Karmiotissa, care deja s-ar fi înțeles și cu patru jucători, unul dintre ei fiind Răzvan Grădinaru.

”Dusan Uhrin nu a fost, încă, anunțat, dar urmează să fie prezentat la Karmiotissa. Primele patru transferuri sunt considerate deja parafate. Jucătorii care vor veni sunt mijlocașul în vârstă de 27 de ani Răzvan Grădinaru, fundașul stânga în vârstă de 30 de ani Tomas Celustka, fundașul dreapta de 30 de ani Manolis Tzanakakis și internaționalul de 22 de ani Ivoriboros Ivorobou”, a notat publicația din Cipru citată mai sus.

În România, Dusan Uhrin le-a pregătit pe Poli Timișoara, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș și Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo după ce Dorin Șerdean a prezis falimentul

Altfel, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu spune că Dorin Șerdean s-a hazardat când a spus că gruparea bucureșteană se îndreaptă spre faliment.

Șerdean, cel care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la spaniolul Pablo Cortacero, a anunțat recent că Dinamo se îndreaptă spre faliment, însă Răzvan Zăvăleanu spune că vorbele acestuia sunt nefondate.

”Cred că s-a hazardat să spună lucrul acesta. Este doar o considerație din exterior, pe care nu o pot lua foarte în serios”, le-a spus jurnaliștilor Răzvan Zăvăleanu, prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj.

În altă ordine de idei, oficialul clubului spune că doi dintre jucători i-au confirmat deja că vor rămâne la Dinamo, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba înainte ca ei să semneze contractele.

”Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația.

Ce cred eu că ar fi oportun este ca palmaresul să se reunească sub egida CS Dinamo. Cred că acesta ar fi cel mai bun lucru, așa cum s-a întâmplat la U Cluj, unde drepturile aparțin consiliului local și nu mai sunt discuții.

Încerc să am discuții cu oameni de afaceri care vor să sprijine clubul. Oricine vrea să vină este binevenit.

Dintre jucătorii care terminaseră contractul, doi mi-au confirmat că vor rămâne la Dinamo.

În privința lui Cosmin Matei, el semnase deja cu Dinamo pentru Liga 1. Nu am avut niciun fel de problemă să oprim colaborarea cu el pentru că e un jucător valoros care merită să joace în prima ligă.

Primul lucru asupra căruia ne concentrăm este președintele. DDB a stat la masă cu domnul Șerdean, voi vedea care au fost rezultatele discuției. Sunt multe persoane care își doresc această demnitate la Dinamo”, a mai spus Zăvăleanu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/actionarul-majoritar-in-acte-al-clubului-dinamo-vesti-proaste-pentru-suporterii-cainilor-la-capitolul-asta-zero-falimentul-este-o-chestiune-de-timp-19234844

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-gradinaru-nici-nu-se-gandeste-sa-continue-cu-dinamo-in-liga-2-si-spune-ca-clubul-nu-mai-are-bani-gica-mihali-sterge-pe-joc-cu-mijlocasul-cine-esti-ma-tu-si-pe-unde-ai-jucat-tu-sa-t-19233995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirko-ivanovski-pleaca-de-la-dinamo-si-semneaza-cu-petrolul-durata-contractuala-si-salariul-pentru-care-are-un-acord-verbal-cu-campioana-ligii-2-19234907

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/razvan-zavaleanu-ii-linisteste-pe-fanii-lui-dinamo-dupa-ce-dorin-serdean-a-prezis-falimentul-19471814

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-morar-a-spus-si-el-la-revedere-dinamo-atacantul-a-fost-prezentat-la-un-club-din-liga-1-bun-venit-19234799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-buna-de-plata-pentru-comportamentul-fanilor-din-barajul-cu-u-cluj-frf-a-sanctionat-clubul-pentru-returul-din-stefan-cel-mare-dar-si-pentru-partida-de-pe-c-19234744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-infiintat-sfatul-batranilor-razvan-zavaleanu-a-format-o-comisie-din-legende-clubului-care-vor-lua-deciziile-sportive-19234730

Robert JUGRAVU 13 Jun. 2022, 13:53 Liga 2
Pe aceeași temă