Dunărea s-a mutat în Moldova. Echipa lui Ionel Ganea s-a antrenat la Piatra Neamț înaintea meciului de la Bacău

Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 18:40 Liga 2

Lotul Dunării Călărași și-a mutat efectivul în Moldova pentru cinci zile. După Suceava urmează meciul cu SC Bacău, iar în momentul de față echipa se află la Piatra Neamț.

După partida de miercuri cu Rapid CFR Suceava (1-1), antrenorul Ionel Ganea a ales să facă refacerea de după meciul din ultima etapă a turului la Piatra Neamț. Lotul echipei Dunărea Călărași se află cazat la Hotel Ceahlăul, iar astăzi de dimineață a avut loc prima ședință de refacere împărțită pe două grupe. Prima grupă, formată în special din jucătorii care au evoluat la Suceava, a făcut o alergare ușoara pe stadionul din Piatra Neamț, după care fotbaliștii au intrat la bazin, saună și masaj. Cea de-a doua grupă a avut parte de un antrenament mai intensiv, supravegheat de tehnicianul Ionel Ganea. „Ganezul” s-a băgat și el puțin la o miuță împreună cu jucătorii săi. După-amiază, fotbaliștii au avut parte de o binemeritată odihnă.

O veste nu tocmai bună a venit astăzi de la medicul echipei. Daniel Vădrariu s-a accidentat la meciul cu Suceava și este posibil să nu-și revină până sâmbătă, la meciul cu SC Bacău. Același lucru îl putem spune și despre Alami Saifeddine, mijlocașul având o mică entorsă la piciorul drept, iar recuperarea lui stă sub semnul întrebării până la prima partidă din retur.

Echipa din Călărași a terminat turul Ligii a 2-a pe podium (locul 3), iar sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11:00, joacă în deplasare, la SC Bacău (locul 7).

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă